Logo
Velidhu Island Resort Afbeelding Velidhu Island Resort
Velidhu Island Resort ****
Bestemming: Ari Atoll -
Velidhu Island Resort ****

Het Velidhu Island Resort in gelegen in het noord Ari Atol.Omgeven door de azuurblauwe Indische Oceaan biedt dit 4 sterren resort u de mogelijkheid voor een perfecte vakantie. Het resort is omgeven door een makkelijk toegankelijk huisrif, ideaal voor snorkelaars en duikers.

Hotel o.b.v. HalfpensionVelidhu Island Resort

Het Velidhu Island Resort in gelegen in het noord Ari Atol.Omgeven door de azuurblauwe Indische Oceaan biedt dit 4 sterren resort u de mogelijkheid voor een perfecte vakantie. Het resort is omgeven door een makkelijk toegankelijk huisrif, ideaal voor snorkelaars en duikers.

Ligging

Het eiland ligt op 80 km van de de hoofdstad Male op 20 minuten per watervliegtuig of 90 minuten per speedboat.

Faciliteiten

Het resort heeft een restaurant en een bar.Het Iruara restaurant biedt een internationale keuken.In de Lighthouse bar kunt u genieten van uw cocktail en kleine snacks. Het resort beschikt tevens over een Spa en een watersportcentrum.

Kamers

Het resort heeft 80 Beach Bungalows en 20 Water Bungalows. De Beach Bungalows hebben zowel airconditioning als een plafond fan en zijn voorzien van alle moderne gemakken.De beddenzijn tenminste queen size. De Water Bungalows zijn op palen boven het water gebouwd en hebben een oppervlakte van 75 m2.Ook deze bungalows zijn voorzien van airconditiong en plafond fan. Vier van de bungalows hebben een jacuzzi.

Inclusief:

Vlucht Amsterdam Male v.v. incl. 30 kgs ruimbagage

7 overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van halfpension

transfer luchthaven - hotel v.v. per speedboat.

Vluchten

Deze reis wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam, Brussel, of Dusseldorf. De prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve vertrekdatum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per email heeft ontvangen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en over een retour vliegticket beschikken. Nederlandse en Belgische paspoorthouders hebben geen visum nodig. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen dat ze over de juiste visum te reizen naar elk land op zijn of haar route. Daar voorschriften verschillen per land adviseren wij contact te nemen met een consulaat of de ambassade van het land.

Voor deze reis gelden afwijkende boekings- en annuleringsvoorwaarden. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet online? Heeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nlVluchten
Deze vakantie wordt uitgevoerd met vluchten vanaf Amsterdam Schiphol. Vertrekt u liever vanaf een regionale luchthaven of een luchthaven in Belgie, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden voor u.
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U kunt deze naar wens tegen een toeslag nog bijboeken. De tarieven voor ruimbagage zijn verschillend per luchtvaartmaatschappij en per gewicht.
De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat het alternatief definitief wordt vastgelegd.
Na het plaatsen van uw optie-boeking, ontvangt u van ons het reisoverzicht met het vluchtschema, gebaseerd op de door u gekozen reis.

Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail