Cuba

Cuba

 Duikreizen in Cuba: Verken de Onderwaterpracht van de Caribische Zee
Welkom in het duikparadijs van de Caribische Zee! Cuba, een betoverend eiland omringd door de azuurblauwe wateren, nodigt duikliefhebbers uit voor een onvergetelijke ervaring. Ontdek de onderwaterpracht van Cuba met deze uitgebreide gids die je meeneemt naar topduiklocaties, duikexpedities en praktische tips om het meeste uit je duikavontuur te halen.

De Onderwaterpracht van Cuba
Cuba, centraal gelegen in het Caribisch gebied, herbergt een diverse onderwaterwereld die het hart van elke duiker sneller doet kloppen. Van kleurrijke koraalriffen tot historische scheepswrakken, de wateren rondom Cuba bieden een rijke variëteit aan duikervaringen. De warme Caribische Zee, met uitstekende zichtbaarheid en een overvloed aan zeeleven, maakt Cuba tot een droomlocatie voor duikreizen.

Top Duiklocaties in Cuba

Jardines de la Reina
De afgelegen archipel, beter bekend als de Gardens of the Queen, is een beschermd zeereservaat voor duikliefhebbers. Verken ongerepte koraalriffen, mangroven en ontmoet diverse zeedieren, waaronder verpleegsterhaaien, schildpadden en kleurrijke tropische vissen.

María La Gorda
Gelegen aan de westkust van Cuba, staat María La Gorda bekend om spectaculaire duikmogelijkheden. Duik de muur van María La Gorda in, een steile onderwaterklif vol koraalformaties en grote scholen vis.

Cayo Largo del Sur
Dit schilderachtige eiland ten zuiden van Cuba staat bekend om zijn prachtige duikplekken, waaronder het schitterende koraalrif bij Punta Francés en het wrak van de Don Fabio. Geniet van helderblauw water en een diversiteit aan zeeleven.

Playa Girón
Voor wrakduikliefhebbers is Playa Girón een must-visit locatie. Verken het wrak van de USS Houston, een Amerikaans vrachtschip dat in 1942 tot zinken is gebracht en nu een thuis biedt aan vele vissoorten.

Duikexpedities in Cuba
Voor avontuurlijke duikers biedt Cuba spannende duikexpedities. Liveaboard-trips naar afgelegen gebieden, zoals de ongerepte archipel van Jardines de la Reina, beloven een diepere duikervaring met de mogelijkheid om grote pelagische soorten te spotten.

Beste Tijd voor Duikreizen in Cuba
Over het algemeen is de beste tijd voor duikreizen in Cuba van november tot april, wanneer watertemperaturen aangenaam zijn en het zicht optimaal is. Geniet van stabiele weersomstandigheden en kalme zeeën tijdens het droge seizoen.

Praktische Tips voor Duikreizen in Cuba

Duikcertificering
Zorg voor de juiste duikcertificering, minimaal een Open Water Diver-certificaat, voordat je aan je duikavontuur in Cuba begint.

Duikuitrusting
Hoewel sommige duikcentra uitrusting kunnen verschaffen, is het raadzaam je eigen duikuitrusting mee te nemen, vooral als ervaren duiker. Zorg ervoor dat je uitrusting in goede staat verkeert.

Respect voor het Milieu
Cuba hecht veel waarde aan het behoud van mariene ecosystemen. Volg duurzame duikpraktijken, vermijd aanraking van koraal en volg lokale richtlijnen voor natuurbescherming.

Culturele Verkenning
Maak je duikreis in Cuba compleet door de rijke cultuur te ontdekken. Verken historische steden, geniet van lokale keuken en dompel jezelf onder in de warme gastvrijheid van de Cubanen.

Conclusie
Duikreizen in Cuba beloven een unieke ervaring met de prachtige wateren van de Caribische Zee als podium. Van Jardines de la Reina tot María La Gorda, Cuba biedt duikliefhebbers de kans om de adembenemende onderwaterwereld te verkennen. Pak je duikuitrusting in, plan je reis naar Cuba en ontdek de magie van de Caribische Zee. Creëer blijvende herinneringen aan je duikavontuur langs de kusten van dit betoverende eiland.

Wie aan Cuba denkt, denkt al snel aan sigaren, rum en Fidel Castro. Maar ontdek zelf dat Cuba meer te bieden heeft, van schitterende stranden tot een bruisend uitgaansleven en een boeiende geschiedenis. De Cubanen delen met vriendelijkheid en hartelijkheid hun prachtige Cuba met jou.

Maak kennis met Cuba!
Wanneer je aan Cuba denkt, komen sigaren, rum en Fidel Castro waarschijnlijk als eerste in je op. Maar een bezoek aan dit bijzondere eiland onthult veel meer dan deze stereotypen. Cuba verwelkomt je met schitterende witte stranden, weelderige groene valleien, indrukwekkende rotspartijen, een levendig uitgaansleven en een intrigerende geschiedenis die haar stempel op het eiland heeft gedrukt. De Cubanen delen met alle vriendelijkheid en hartelijkheid hun prachtige Cuba met jou.

West Cuba
Cuba's twee meest bekende bestemmingen, Havana en Varadero, liggen in het westen van het eiland. Havana, gesticht in de 16e eeuw door de Spanjaarden, is met 2,2 miljoen inwoners de grootste stad van Cuba. De rijke geschiedenis en koloniale gebouwen creëren een openluchtmuseum-ervaring. Varadero, op slechts 2 uur rijden, biedt lange witte zandstranden, talloze strandclubs, bars en discotheken voor strandliefhebbers.

Centraal Cuba
Verken ook Centraal Cuba, waar oude steden en adembenemend landschap de belangrijkste bezienswaardigheden vormen. Cienfuegos, een charmante havenstad aan de zuidkust, biedt koloniale gebouwen rondom het "Parque Marti" en de Soledad Botanische Tuin. Trinidad, gesticht in 1514, is een nationaal monument met keistraatjes, indrukwekkende paleizen en schilderachtige musea. Het Escambray-gebergte, nabij Cienfuegos en Trinidad, nodigt uit tot verfrissende duiken bij watervallen. Ciego de Avila is een typisch Cubaanse stad en een toegangspoort tot het pittoreske schiereiland Cayo Coco, een natuurreservaat ideaal voor duiken.

Oost Cuba
In het oosten van Cuba vind je Santiago de Cuba, minder vervallen en meer Caribisch dan Havana. Bekend om vrijheidsoorlogen en de geboorteplaats van de Cubaanse Revolutie, ademt Santiago de Cuba ook muzikaliteit. Voor strandliefhebbers is Guardalavaca met prachtige witte stranden en helder water een ideale bestemming.

Vluchten
Voor onze reizen naar Cuba zijn de prijzen gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse van Martinair. Een eventuele toeslag wordt gecommuniceerd door onze reserveringsmedewerkers. Zij kunnen ook kijken naar alternatieve data zonder toeslag.

Reisdocumenten
Om Cuba te bezoeken, heb je een paspoort nodig dat na terugkeer nog 6 maanden geldig is en een toeristenkaart. Vertrek uit Cuba vereist vertrekbelasting van ongeveer $25.

Gezondheid
Raadpleeg je huisarts of de GGD voor actuele benodigde inentingen.

Geldzaken
De 'Peso Convertible' (CUC) is het betaalmiddel. Euro's, Canadese dollars, Engelse ponden en Zwitserse franken worden zonder wisselbelasting geaccepteerd. Creditcards als Visa en Mastercard worden in hotels en grote restaurants geaccepteerd, terwijl American Express, Diners Club en E-go creditcard van de Postbank niet worden geaccepteerd.

Vervoer
Lokale "peso"-bussen zijn onregelmatig en vooral voor de lokale bevolking. Taxi's zijn relatief goedkoop, en toeristentaxi's in Havana en Varadero zijn beschikbaar.

Tijdsverschillen
Het is op Cuba 6 uur vroeger dan in Nederland, zowel tijdens de zomer- als wintertijd.

Een internetboeking is pas bevestigd na telefonische bevestiging door onze reserveringsafdeling. Ontdek Cuba en laat je betoveren door haar diversiteit, geschiedenis en gastvrijheid!
Duikreizen in Cuba: Verken de Onderwaterpracht van de Caribische Zee

Cuba, een eilandparadijs omgeven door de azuurblauwe wateren van de Caribische Zee, trekt duikliefhebbers van over de hele wereld aan. Duikreizen in Cuba beloven een onvergetelijke ervaring te zijn, met prachtige koraalriffen, kristalhelder water en een overvloed aan mariene fauna. In deze uitgebreide gids nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar de topduiklocaties, duikexpedities en geven we praktische tips om het meeste uit je duikavontuur in Cuba te halen.

De Onderwaterpracht van Cuba
Cuba, gelegen in het hart van het Caribisch gebied, herbergt een diverse onderwaterwereld die de harten van duikers sneller doet kloppen. Van kleurrijke koraalriffen tot historische scheepswrakken, de wateren rondom Cuba bieden een rijke variëteit aan duikervaringen. De warme Caribische Zee, met zijn uitstekende zichtbaarheid en overvloed aan zeeleven, maakt Cuba tot een droomlocatie voor duikreizen.

Top Duiklocaties in Cuba

Jardines de la Reina: Deze afgelegen archipel, beter bekend als de Gardens of the Queen, is een beschermd zeereservaat voor duikliefhebbers. Het gebied herbergt ongerepte koraalriffen, mangroven en een overvloed aan zeedieren, waaronder verpleegsterhaaien, schildpadden en kleurrijke tropische vissen.

María La Gorda: Gelegen aan de westkust van Cuba, staat María La Gorda bekend om zijn spectaculaire duikmogelijkheden. Het gebied biedt duikers de kans om de muur van María La Gorda te verkennen, een steile onderwaterklif vol met koraalformaties en grote scholen vis.

Cayo Largo del Sur: Dit schilderachtige eiland ten zuiden van Cuba staat bekend om zijn prachtige duikplekken, waaronder het schitterende koraalrif bij Punta Francés en het wrak van de Don Fabio. Duikers kunnen hier genieten van helderblauw water en een diversiteit aan zeeleven.

Playa Girón: Voor liefhebbers van wrakduiken is Playa Girón een must-visit locatie. Hier ligt het wrak van de USS Houston, een Amerikaanse vrachtschip dat in 1942 tot zinken is gebracht en nu een thuis is geworden voor vele vissoorten.

Duikexpedities in Cuba
Cuba biedt ook duikexpedities voor avontuurlijke duikers die meer willen ontdekken dan de gebruikelijke duiklocaties. Liveaboard-trips naar afgelegen gebieden, zoals de ongerepte archipel van Jardines de la Reina, bieden een diepere duikervaring met de mogelijkheid om grote pelagische soorten te spotten.

Beste Tijd voor Duikreizen in Cuba
De beste tijd voor duikreizen in Cuba is over het algemeen van november tot april, wanneer de watertemperaturen aangenaam zijn en het zicht optimaal is. Deze periode valt samen met het droge seizoen, waardoor duikers kunnen genieten van stabiele weersomstandigheden en kalme zeeën.

Praktische Tips voor Duikreizen in Cuba

Duikcertificering: Zorg ervoor dat je over de juiste duikcertificering beschikt voordat je aan je duikavontuur in Cuba begint. De meeste duiklocaties vereisen minimaal een Open Water Diver-certificaat.

Duikuitrusting: Hoewel sommige duikcentra in Cuba uitrusting kunnen verschaffen, is het raadzaam om je eigen duikuitrusting mee te nemen, vooral als je een ervaren duiker bent. Zorg ervoor dat je uitrusting in goede staat verkeert.

Respect voor het Milieu: Cuba hecht veel waarde aan het behoud van zijn mariene ecosystemen. Duikers worden aangemoedigd om duurzame duikpraktijken te volgen, zoals het vermijden van het aanraken van koraal en het volgen van lokale richtlijnen voor natuurbescherming.

Culturele Verkenning: Maak van je duikreis in Cuba een complete ervaring door de rijke cultuur van het land te ontdekken. Verken historische steden, geniet van de lokale keuken en dompel jezelf onder in de warme gastvrijheid van de Cubanen.

Conclusie
Duikreizen in Cuba beloven een duikervaring te bieden als geen ander, met de prachtige wateren van de Caribische Zee als podium. Met zijn diverse duiklocaties, van Jardines de la Reina tot María La Gorda, biedt Cuba duikliefhebbers de kans om de adembenemende onderwaterwereld te verkennen. Pak je duikuitrusting in, plan je reis naar Cuba en ontdek de magie van de Caribische Zee. Creëer blijvende herinneringen aan je duikavontuur langs de kusten van dit betoverende eiland.

Wie aan Cuba denkt, denkt al snel aan sigaren, rum en Fidel Castro. Wie het eiland echter zelf bezoekt, komt erachter dat dit bijzondere eiland meer te bieden heeft dan alleen deze zaken. Cuba heeft ook schitterende witte stranden, prachtig groene valleien, grimmige rotspartijen, een bruisend uitgaansleven en een zeer interessante geschiedenis die duidelijk haar sporen op het eiland heeft achtergelaten. De Cubanen zullen met alle vriendelijkheid en hartelijkheid hun prachtige Cuba met u delen.

Maak kennis met Cuba!

Wie aan Cuba denkt, denkt al snel aan sigaren, rum en Fidel Castro. Wie het eiland echter zelf bezoekt, komt erachter dat dit bijzondere eiland meer te bieden heeft dan alleen deze zaken. Cuba heeft namelijk ook schitterende witte stranden, een bruisend uitgaansleven en een zeer interessante geschiedenis die duidelijk haar sporen op het eiland heeft achtergelaten.

West Cuba
Cuba"s twee meest bekende bestemmingen liggen in het westen van Cuba: Havana en Varadero. Havana werd in de 16e eeuw gesticht door de Spanjaarden en is met 2,2 miljoen inwoners de grootste stad van Cuba. Door de rijke historie van de stad en de vele koloniale gebouwen waant u zich in een heus openluchtmuseum. De tweede zeer populaire besteming op Cuba is Varadero. Varadero is een schiereiland op ongeveer 2 uur rijden van Havana en is met haar lange, witte zandstrand, vele strandclubs, bars en discotheken een waar paradijs voor de strandliefhebber.

Centraal Cuba
Ondanks dat een bezoek aan Havana en Varadero zeer de moeite waard zijn, is het verstandig om ook Centraal Cuba niet uit te vlakken. In Centraal Cuba worden de belangrijkste bezienswaardigheden gevormd door de oude steden en het schitterende landschap. Een goed voorbeeld is Cienfuegos, een charmante havenstad die is gelegen aan de zuidkust. Rondom het "Parque Marti" zijn een aantal interessante koloniale gebouwen te vinden. Ook een bezoek aan de Soledad Botanische Tuin is een aanrader. Vanuit Cienfuegos kunt u tevens Santa Clara (op ca. 70 kilometer afstand) bezoeken waar het Che Guevara museum is gevestigd. Cuba Trinidad, een in 1514 gestichte stad, is een van de meest gefotografeerde steden van Cuba. Deze stad is een een perfect voorbeeld van hoe een Cubaanse stad er in de Spaans koloniale tijd heeft uitgezien en is dan ook uitgeroepen tot nationaal monument. Straatjes van keistenen, indrukwekkende "palacio"s", mooie kerken en schilderachtige musea; Trinidad is daadwerkelijk een plaatje. Nabij Cienfuegos en Trinidad ligt het Escambray gebergte; een schitterend landschap waar kletterende watervallen uitnodigen tot een verfrissende duik. Ciego de Avila is een typisch Cubaanse stad en kan tevens worden gezien als "springplank" naar Cayo Coco; een pittoresk schiereiland, gelegen aan de noordkust. Cayo Coco is een prachtig natuurreservaat waar vooral fantastisch kan worden gedoken. Uiteraard ontbreken de fijne zandstranden niet, dus zwemmers en zonaanbidders zijn ook hier aan het juiste adres.

Oost Cuba
In het oosten van Cuba vindt u een andere zeer bekende en populaire bestemming: Santiago de Cuba. De stad is minder vervallen en door zijn ligging minder veramerikaniseerd dan Havana. Santiago de Cuba ligt tegenover Jamaica en Haiti, waardoor het een meer Caribische sfeer ademt dan Havana. In de 19e eeuw werden in deze stad al vrijheidsoorlogen gevoerd tegen de Spanjaarden, maar dit is ook de stad waar Fidel Castro in 1953 een aanval uitvoerde op de Moncada kazerne. Deze aanval mislukte en legde de basis voor de Cubaanse Revolutie waar pas in 1958 een einde aan kwam. Ondanks deze geweldadige geschiedenis is Santiago ook bekend om haar muzikaliteit. Met de strandbestemming Guardalavaca en haar prachtige witte stranden en heldere water is het echter ook zeer geschikt voor strandliefhebbers.

Vluchten
Voor onze reizen naar Cuba zijn de prijzen gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse van Martinair, indien deze vol zit komt er een toeslag voor de vlucht op de pakketprijs. Deze eventuele toeslag hoort u van een van onze reserveringsmedewerkers. We kunnen ook kijken of u op een andere datum zonder toeslag kunt vliegen.

Let op: Het verblijf is op basis van 9 dagen/7 nachten en 16 dagen/14 nachten

Reisdocumenten
Om Cuba te bezoeken dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat na uw terugkeer in Nederland nog 6 maanden geldig is. Daarnaast is een toeristenkaart vereist. De kosten hiervan bedragen ca. 17,- per persoon (inclusief in de reissom). Correcte reisdocumenten blijven uw eigen verantwoordelijkheid. De hier gegeven informatie geldt alleen voor mensen met de Nederlandse nationaliteit. Bij vertrek uit Cuba dient u nog een vertrekbelasting te betalen van ongeveer $25,-

Gezondheid
Het is verstandig om voor de actuele benodigde inentingen uw huisarts of het GGD te raadplegen.

Geldzaken
Het betaalmiddel op Cuba is de zogenaamde 'Peso Convertible' (CUC), de converteerbare Peso, die probleemloos kan worden omgewisseld tegen euro"s bij hotelrecepties, wisselkantoren en banken. De wisselkoers wordt conform de internationaal geldende standaard berekend, waarbij de US dollar als basis wordt genomen in een verhouding van 1 op 1 (met andere woorden: 1 CUC = 1 USD). Sinds 2004 wordt de Amerikaanse dollar niet meer geaccepteerd als cash betaalmiddel.Voor het omwisselen van de US dollar naar de 'Peso Convertible' is een wisselbelasting van toepassing van 10%. In de meeste toeristische bestemmingsgebieden (Varadero, Jardines del Rey, St. Lucia, Playa Covarrubias en de strandgebieden van Holguinkan) kan in de praktijk ook met de euro worden betaald. Op het cash inwisselen van euro's, Canadese dollars, Engelse ponden en Zwitserse franken is geen wisselbelasting van toepassing. Op de internationale luchthavens kan de Peso Convertible worden teruggewisseld naar euro"s. Let op: In hotels, grote restaurants en winkels met een uitgebreid assortiment worden Visa en Mastercard/Eurocard creditcards geaccepteerd. Niet geaccepteerd worden American Express, Diners Club en de E-go creditcard van de Postbank. Bij gebruik van een creditcard kan het voorkomen dat er 3% extra kosten in rekening worden gebracht. Er zijn nog geen geldautomaten beschikbaar en met een Nederlandse pinpas kunt u niet terecht.

Vervoer

Bus: De lokale "peso"-bussen rijden onregelmatig (of helemaal niet) en zijn gewoonlijk overvol en in feite uitsluitend bestemd voor de lokale bevolking. Taxi"s zijn relatief goedkoop (USD 0,30 per kilometer, met een basistarief van USD 1), de speciale toeristentaxi"s in Havana en Varadero zijn wat duurder, maar naar Nederlandse begrippen nog steeds goed te betalen.

Tijdsverschillen
Het is op Cuba 6 uur vroeger dan in Nederland, zowel tijdens de zomer- als tijdens de wintertijd.

Een internetboeking is pas bevestigd nadat u een telefonische bevestiging heeft ontvangen van onze reserveringsafdeling.


Cuba (51 Aanbiedingen)
Villa Tortuga Hotel
***

Cuba - Cuba - Varadero
Wit zandstrand en een rieten parasol. Meer heb je niet nodig om te ontspannen bij Villa Tortuga. Is luxe geen eerste prioriteit, maar een zachte prijs welDan is dit 3-ste...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma

Barlovento Hotel
****

Cuba - Cuba - Varadero
Het Barlovento is een groot, zeer goed verzorgd hotel dat is gebouwd in Spaans-koloniale stijl. Het heeft een prima ligging direct aan het strand en op loopafstand van he...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma

Tuxpan Hotel
***

Cuba - Cuba - Varadero
Zonaanbidders en waterfans kijken hun ogen uit, want een van de mooiste stranden van Cuba ligt hier voor de deur. En met volop ligbedjes aan het zwembad en gemoedelijke s...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Midden (23 Aanbiedingen)
Club Amigo Mayanabo
Cuba - Midden - Camaguey
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Club Amigo Mayanabo*** in Covarrubias, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat ander...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma

Colon
Cuba - Midden - Camaguey
Leuk hotel met ideale ligging en goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Dit eenvoudige hotel met kleinschalige opzet is ideaal voor iemand die lekker wilt uitrusten, maar toc...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma

Gran Camaguey
Cuba - Midden - Camaguey
Verfijnd en sober het Gran Hotel van Camagey verhoogt boeiende in de historische wijk van de stad Camagey, beroemd om zijn tinajones (aardewerken potten) en dat het wer...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Oosten (14 Aanbiedingen)
El Castillo
Cuba - Oosten - Baracoa
Dit moderne hotel is een aanpassing van een Spaanse koloniale fort, gelegen op de top van een steile hoogte, met brede en prachtig uitzicht op de bergen, de stad en de ba...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma

Porto Santo
Cuba - Oosten - Baracoa
Hotel Porto Santo mengt zachtjes de elementen van een luxe hotel van de stad en de natuur, het biedt ons ook al het nodige comfort voor een aangenaam verblijf in Baracoa....
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma

Villa Baracoa
Cuba - Oosten - Baracoa
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Villa Gaviota Baracoa*** in Baracoa, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere ...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Westen (25 Aanbiedingen)
Presidente Hotel
****

Cuba - Westen - Cayo Largo
Het Presidente is een prachtig, luxe hotel dat is gedateerd uit de jaren 20 en dat is gelegen in het stadsdeel Vedado. Het hotel is onlangs gerenoveerd en biedt u alle lu...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma

Nacional de Cuba
****

Cuba - Westen - Cayo Largo
Het Nacional de Cuba Hotel is een luxe 5* hotel. Het hotel is gevestigd in een indrukwekkend gebouw dat in 1998 tot nationaal monument van Cuba verklaard. Het hotel is he...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma

Inglaterra Hotel
***

Cuba - Westen - Cayo Largo
Inglaterra een prachtig en sfeervol hotel, in neo-klassieke stijl gebouwd, midden in het centrum van oud Havana. Het is het oudste hotel van de stad met een grote reputat...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Rondreizen Cuba (5 Aanbiedingen)
9 dagen Fly en Drive Cuba Libre
Cuba - Rondreizen Cuba - Fly en Drive Cuba
Cuba, het eiland van Fidel Castro, Hemingway, sigaren en niet te vergeten de Cuba Libre! Maak kennis met de prachtige natuur die Cuba rijk is en ontmoet de bijzonder vrie...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma

18 dagen Fly en Drive Cuba Highlights
Cuba - Rondreizen Cuba - Fly en Drive Cuba
Algemeen Individuele rondreis Reisduur is 18 dagen (16 nachten) Autorondreis, autorondreis met privechauffeur, cultuurrondre...

  14 dagen Fly en Drive The Best of Cuba
  Cuba - Rondreizen Cuba - Fly en Drive Cuba
  Algemeen Individuele rondreis Reisduur is 14 dagen (12 nachten) Autorondreis, autorondreis met privechauffeur en fly & d...


   Duikvakantie Cuba (1 Aanbieding)
   Jardines de La Reina Liveaboard
   Cuba - Duikvakantie Cuba - Duiken Jardines de La Reina Cuba
   Wakker worden in een luxe hut en als u naar buiten kijkt, ziet u alleen de verlaten stranden, rotsen, mangroven en het blauwe water. Verder is er niemand, alleen uw schip...
   • Retourvluchten volgens programma
   • Luchthavenbelasting
   • Aantal overnachtingen naar keuze
   • Verzorging naar aanleiding van programma