Waarom kiest u voor DuikReizen.nl?

Het is geen geheim dat wij bij DuikReizen.nl van duikreizen houden en wij delen deze passie graag met onze klanten. We voorzien u met liefde van tips en adviezen om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw vakantie haalt.

Ons team kent het land binnenstebuiten en werkt graag met u samen om uw perfecte vakantie samen te stellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Op onze website vindt u programmas die wij voor u samengesteld hebben. Had u zelf al iets in gedachten wat u niet direct kan vinden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze mogelijkheden zijn divers en wij gaan graag een stapje verder om u tevreden te stellen.

Alle accommodaties die wij u aanbieden, zijn door ons persoonlijk geselecteerd om er zeker van te zijn dat uw verblijf zo aangenaam en authentiek mogelijk is.

Boek met vertrouwen!

Bij Duikreizen.nl kunt u met een gerust hart boeken. Ons team werkt exclusief samen met de specialistische medewerkers van Vakantiestunt BV. U kunt te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiele zekerheid. Voor uw en onze zekerheid zijn zij namelijk aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen (ANVR) nr. 4897

De ANVR Reisvoorwaarden zijn geldig sinds 1 april 2016 en zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u bij ons terug in de Algemene Voorwaarden. Voordat u bij ons kunt boeken moet u eerst aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met zowel de ANVR Reisvoorwaarden als ook de Algemene Voorwaarden van DuikReizen.nl

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) nr. 3001 

DuikReizen.nl is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houd in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. 

Calamiteitenfonds 

DuikReizen.nl is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat als u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis: 
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; 
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatrieren. 

Onder Calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. 


Heeft u niet eerder bij ons geboekt? Ziet u deze website voor het eerst, maar bent u enthousiast over wat u ziet? Vertrouw ons dan uw volgende vakantie toe! 


DuikReizen.nl
T. +31 (0) 20 34 15 035 (Nederland) 

Whatsapp +31 6 14 36 31 31

E. info@duikreizen.nl

De Boelelaan 771 
1082 RT Amsterdam