Leren duiken

Leren duiken

Als u altijd al heeft willen leren duiken, nieuwe avonturen wil gaan beleven of simpelweg wil genieten van de prachtige onderwaterwereld, dan is dit waar het allemaal begint. De PADI Open Water Diver cursus is de populairste duikcursus en heeft al miljoenen mensen geintroduceerd in de duiksport!

Wat houdt de PADI Open Water Cursus in?
De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, ca. 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

Duikreizen heeft voor u een speciale reizen samengesteld waarmee u tegen een zeer interessante prijs uw duikbrevet kunt halen. Of dat nu in de prachtige Rode Zee is in Egypte, op het levendige eiland Malta, een van de Canarische Eilanden, Kaapverdie, Madeira of gedurende uw vakantie naar een van onze tropische bestemmingen in Azie of het Caribisch gebied.

De PADI Open Water cursus wordt gegeven in kleine groepjes onder begeleiding van een ervaren professionele duikinstructeur. Bij de cursus is het gebruik van de benodigde duikuitrusting inbegrepen.

Na afronding van de drie onderdelen ontvangt u uw eigen PADI Open Water Diver brevet. Hiermee kunt u wereldwijd terecht bij duizenden duikcentra waar u kunt genieten van de onderwaterwereld of uw duikopleiding voortzetten!