Tanzania Compleet Safari Afbeelding Tanzania Compleet Safari
Tanzania Compleet Safari
Bestemming: Rondreizen Kenia - Safari

Tanzania Compleet Safari


Wie droomt er niet van eens de beroemdste parken van Oost Afrika te bezoeken. De uitgestrekte grassteppes te zien waar grote kuddes zebras en antilopes grazen, olifanten rondtrekken en leeuwen en cheetahs jagen.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaOverzicht

Wie droomt er niet van eens de beroemdste parken van Oost Afrika te bezoeken. De uitgestrekte grassteppes te zien waar grote kuddes zebras en antilopes grazen, olifanten rondtrekken en leeuwen en cheetahs jagen. Neckermann maakt het mogelijk. Tijdens deze safari brengt u een bezoek aan het Serengeti National Park, waar u kunt genieten van de prachtige natuur en het uitbundige dierenleven. U daalt af in de Ngorongoro krater om dit natuurwonder te aanschouwen. Deze reis is zeker een onvergetelijke ervaring...

Van dag tot dag

Dag 1: Mombasa

Na aankomst op de luchthaven van Mombasa wordt u opgewacht door de Neckermann reisleiding en naar uw hotel gebracht.

Dag 2: Mombasa - Ziwani (ca. 270 km)

In de vroege ochtend wordt u opgehaald en rijdt u naar het Private Ziwani Sanctuary, gelegen op de grens van het Tsavo West National Park. U luncht in het luxe tentenkamp, waar u ook dineert en overnacht. s Middags maakt u een gamedrive door Ziwani, maar ook na het diner wordt (indien mogelijk!) een nacht gamedrive gemaakt.

Dag 3: Ziwani - Tarangire (ca. 300 km)

Na het ontbijt rijdt u naar de grens van Tanzania. Na alle formaliteiten rijdt u naar Arusha voor de lunch, waarna u doorrijdt naar het Tarangire National Park. De gamedrive eindigt bij de lodge, waar u dineert en overnacht.

Dag 4: Tarangire - Serengeti (ca. 200 km)

Na het ontbijt neemt u uw picknick lunch mee en rijdt naar het Serengeti National Park. Het is een geweldige ervaring als u s middags de Serengeti in rijdt. Al rijdend naar de lodge gaat u op zoek naar de grote kuddes dieren die hier voorkomen, o.a. gnus, zebras en impalas. De Serengeti is misschien wel het beroemdste reservaat van Afrika. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 5: Serengeti

Zowel s morgens als s middags maakt u gamedrives en probeert u, samen met uw gids, topis, kudus en natuurlijk leeuwen en cheetahs te vinden. De Serengeti heeft de grootste concentratie wilde dieren ter wereld. Lunch, diner en overnachting in uw lodge in het Serengeti National Park.

Dag 6: Serengeti - Ngorongoro (ca. 180 km)

Na het ontbijt rijdt u naar de Ngorongoro Conservation Area, waar u luncht in de lodge. In de namiddag gaat u met speciale jeeps de Ngorongoro krater in. In de krater zijn o.a. leeuwen, nijlpaarden, neushoorns, olifanten en verschillende soorten vogels te zien. Op het meer in de krater, kunt u vaak duizenden flamingo's zien. Voor het diner en de overnachting keert u terug naar uw lodge op de kraterrand.

Dag 7: Ngorongoro - Arusha ( ca. 200 km)

Na het ontbijt bezoekt u een oude koffieplantage, waar u ook de mogelijkheid heeft een wandeling door het bos rond de Ngorongoro krater te maken. Na de lunch rijdt u naar Arusha voor uw diner en de overnachting.

Dag 8: Arusha - Mombasa (ca. 390 km)

Vandaag een lange dag. U rijdt naar Taveta om de grens te passeren, luncht onderweg naar Mombasa. Hier aangekomen transfer naar het strandhotel van uw keuze.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Tanzania Compleet Safari 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail