Kenya Highlights Safari Afbeelding Kenya Highlights Safari
Kenya Highlights Safari
Bestemming: Rondreizen Kenia - Safari

Kenya Highlights Safari


Een complete rondreis die de mooiste wildparken van Kenia aandoet. Tijdens deze 8-daagse safari wordt u keer op keer verrast door de schoonheid en diversiteit van het Keniaanse landschap.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaOverzicht

Een complete rondreis die de mooiste wildparken van Kenia aandoet. Tijdens deze 8-daagse safari wordt u keer op keer verrast door de schoonheid en diversiteit van het Keniaanse landschap. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om oog in oog te komen staan met de dieren die hier in het wild leven. De ideale gelegenheid om de Big Five te zien, olifanten, neushoorns, buffels, leeuwen en luipaarden.

Van dag tot dag

Dag 1: Mombasa

Na aankomst op de luchthaven van Mombasa wordt u opgewacht door de Neckermann reisleiding en naar uw hotel gebracht.

Dag 2: Mombasa - Tsavo East (ca. 160 km)

U vertrekt vanuit Mombasa naar het Tsavo East National Park, onderdeel van het grootste reservaat van Kenia. Onderweg maakt u een gamedrive en bezoekt u de populaire Aruba dam, een van de beste uitkijkposten in dit reservaat. Met een beetje geluk ziet u olifanten, giraffes en wellicht zelfs neushoorns. U luncht, dineert en overnacht in uw lodge. In de namiddag maakt u de tweede gamedrive van vandaag en verkent u het noordwesten van het park. In dit gedeelte heeft u de meeste kans om buffels, neushoorns en giraffes te zien.

Dag 3: Tsavo East - Amboseli (ca. 310 km)

Na het ontbijt maakt u een gamedrive op weg naar het Amboseli National Park, misschien ziet u in de verte de altijd besneeuwde top van de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro. Na de lunch in uw lodge, waar u ook dineert en overnacht, maakt u een gamedrive door het Amboseli National Park. Dit reservaat staat bekend om de grote aantallen olifanten die er leven. Daarnaast kunt u ook vele andere dieren zien, wellicht zelfs cheetahs of leeuwen. U bezoekt ook een moeras op zoek naar andere soorten wild, zoals nijlpaarden, krokodillen en verschillende soorten vogels.

Dag 4: Amboseli - Nairobi (ca. 250 km)

U maakt een vroege gamedrive en rijdt terug naar lodge voor het ontbijt. U heeft tot de lunch de tijd om te relaxen en van de omgeving te genieten. s Middags maakt u een gamedrive in het Amboseli National Park, waarna u het park verlaat om naar Nairobi te rijden, waar u dineert en overnacht in een hotel het centrum van Nairobi.

Dag 5: Nairobi - Lake Nakuru (ca. 160 km)

Na het ontbijt rijdt u door de prachtige Great Rift Valley naar Lake Nakuru. Na de lunch in de lodge maakt u een gamedrive langs de oevers van dit beroemde meer, bekend om de vele flamingo's en witte neushoorns. U dineert en overnacht in de lodge.

Dag 6: Lake Nakuru - Masai Mara (ca. 300 km)

Na het ontbijt rijdt u langs de glooiingen van de uitgestrekte Vulcanic Mountains naar het Masai Mara Game Reserve. Een vrij lange rit over niet al te beste wegen. Na de lunch in uw lodge maakt u uw eerste gamedrive door de wereldberoemde Masai Mara. U verblijft twee nachten in een lodge in de Masai Mara op basis van volpension.

Dag 7: Masai Mara National Reserve

Vandaag maakt u twee lange gamedrives door dit prachtige reservaat. De maaltijden worden in de lodge gebruikt. Het Masai Mara National Reserve is vooral beroemd om de Big Five. U heeft dan ook de kans olifanten, neushoorns, buffels, leeuwen en misschien zelfs een luipaard tegen te komen. Daarnaast is het park vooral bekend om de grote aantallen gnus, zebras en buffels.

Dag 8: Masai Mara - Nairobi - Mombasa (ca. 250 km)

Na het ontbijt maakt u de lange rit naar Nairobi. U luncht in de Keniaanse hoofdstad. Transfer naar de luchthaven van Nairobi voor uw vlucht naar Mombasa. In Mombasa aangekomen wordt u naar het strandhotel van uw keuze gebracht.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kenya Highlights Safari 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail