Serengeti Trail ***
Bestemming: Rondreizen Kenia - Rondreizen

Serengeti Trail

***

Reis mee naar het indrukwekkende Serengeti National Park. Bijna 15.000 km savanna dat aan veel wildleven een thuis biedt, van antilope tot de Afrikaanse olifant, je vindt ze hier allemaal. Tuur over de eindeloze vlaktes op zoek naar leeuw, neushoorn, buffel en ander wild. Van alle diersoorten die in de uitgestrekte vulkaankrater van Ngorongoro leven, schittert de giraffe door afwezigheid. Geniet niet alleen van...

Rondreis o.b.v. Volgens programmaDag 01 Nairobi

In het Masai betekent Nairobi 'plek van fris water'. Wanneer je in Nairobi bent aangekomen heb je de hele dag de tijd om deze levendige stad op eigen gelegenheid te verkennen. De stad heeft genoeg barretjes en cafes en winkeltjes waar je leuke traditionele spulletjes kunt kopen. Als je tijd hebt, is een bezoek aan het Karen Blixen Museum een goede kennismaking met de geschiedenis en cultuur van Kenia. 's Avonds om 18.00 uur is de welkomstinformatie.

Dag 02 Kisii

Per safari truck reizen we door het prachtige Keniaanse landschap verder in westelijke richting. We doorkruizen de prachtige Great Rift Vallei, uitgestrekte theeplantages in de hooglanden en kleurrijke MaAsai dorpen. Onze eindbestemming voor vandaag is het bergdorpje Kisii. Onderweg pikken we een aantal nieuwe reizigers op, die van een andere rondreis komen en meT ons het Tanzania-avontuur aangaan.

Dag 03 Victoria meer

We steken de grens met Tanzania over en kamperen aan de rand van het grootste meer van Afrika, het Victoria meer. We bezoeken een lokale markt en het is mogelijk om een boottocht te maken over het meer of een fiets te huren.

Dag 04-05 Serengeti National Park

We laten het Victoria meer achter ons en rijden 100 km naar het Serengeti National Park. De uitgestrekte vlaktes zijn indrukwekkend, net zoals het dierenleven in dit grote park. De volgende dag maak je een gamedrive vroeg in de ochtend en laat in de middag. In de tussentijd kun je relaxen, net als de meeste dieren doen.

Dag 06 Ngorongoro Krater

Op naar de aangrenzende Ngorongoro Crater Conservation Area waar we ruim de tijd hebben om dit fantastische natuurgebied te bezichtigen en te verkennen. Daarna arriveren we bij ons kamp aan de rand van de krater, waar je kunt genieten van een indrukwekkend uitzicht!

Dag 07 Meserani

We dalen af in de krater met kleine 4WD wagens om hier op zoek te gaan naar wilde dieren. De krater is immens groot en wordt ook wel de grootste dierentuin van de wereld genoemd. Daarna vervolgen we onze weg via het marktdorp van Mto Wa Mbu naar onze camping in Meserani aan de rand van Arusha.

Dag 08 Nairobi

Vandaag vroeg op voor onze reis terug naar Kenia, naar ons eindpunt van deze reis Nairobi.

Inclusief

Engelssprekende reisleider Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 7 ontbijten, 7 lunches en 6 diners Excursies, 'sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Local payment USD 505 p.p. Overige maaltijden Optionele excursies Visumkosten Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail