Kri Eco Resort Afbeelding Kri Eco Resort
Kri Eco Resort
Bestemming: West Papua - Raja Ampat

Kri Eco Resort


Het Kri Eco Resort is geworteld in de lokale omgeving en is een integraal onderdeel van het eiland. Het resort is gemaakt van lokaal geproduceerde materialen, vorm gegeven en uitgerust om de excessen van de natuurlijke krachten in een kustgebied en tropisch klimaat te weerstaan. De vormgeving is in overeenstemming met de lokale architectuur traditie. Het resort heeft een prachtig uitzicht op de zonsopgang en...

Hotel o.b.v. VolpensionKri Eco Resort

Het Kri Eco Resort is geworteld in de lokale omgeving en is een integraal onderdeel van het eiland. Het resort is gemaakt van lokaal geproduceerde materialen, vorm gegeven en uitgerust om de excessen van de natuurlijke krachten in een kustgebied en tropisch klimaat te weerstaan. De vormgeving is in overeenstemming met de lokale architectuur traditie. Het resort heeft een prachtig uitzicht op de zonsopgang en zonsondergang.

Het resort heeft 13 kamers in 3 categorieen (4x Papuan - 7 x Superior - 2 x Deluxe) met een eenvoudig karakter en het gebruik van lokale Papua materialen geven het een bijzondere charme. Gratis toegang tot Wi-Fi is beschikbaar en alle huisjes zijn uitgerust met elektrische ventilatoren voor als het briesje niet sterk genoeg is. Schaduwrijke paden leiden dwars door begroeiing naar het restaurant. De sfeer is van een natuurlijke rust en totale ontspanning. Het resort biedt een grote verscheidenheid aan planten en dieren, zoals wilde orchideeen, varanen, harig buideldier Cuscus, parkieten, papegaaien, ijsvogels en kaketoes. Wellicht spot u zelfs een er plaatse een boom kangoeroe of suikereekhoorn. Kri-Eco Resort biedt een echt dicht bij de natuur en van nature ontspannen gevoel.

Accommodatie

Papuan Cottage

Gedeelde 'mandi' badkamer met toilet en heet water (bij mandi giet u zelf het water over u heen

Elektrische ventilator

Muskietennet

24 uur elektriciteit

Vers drinkwater

Zeep, tissues en handdoeken

Camera tafel Gratis WiFi

Gratis wasserviceGratis kayak huur (onbegeleid)

Papuan Superior Cottage

Deze cottage biedt dezelfde faciliteiten als de standaard cottage, maar is gelegen aan de 'overwater walkway'

Papuan Deluxe Cottage

Deze cottages liggen aan het strand en hebben een prive badkamer, een terras met lounge stoelen en direct toegang tot het strand.

Duiken

Meer informatie over de duikmogelijkheden en tarieven, vindt u onder het tabblad Extra Info

Inclusief:

Vluchten Amsterdam - Sorong v.v.

7 overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van volpension en unlimited diving

transfers luchthaven - hotel v.v.

Exclusief

Visa on Arrival

Persoonlijke uitgaven en tips

Verzekeringen

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld op basis van lijnvluchten met vertrek vanaf Amsterdam. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen, is dit in overleg te reserveren. Prijzen en route zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen dat ze over de juiste visum te reizen naar elk land op zijn of haar route. Daar voorschriften verschillen per land adviseren wij contact te nemen met een consulaat of de ambassade van het land.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nlVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kri Eco Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail