Nunukan Island Resort Afbeelding Nunukan Island Resort
Nunukan Island Resort ****
Bestemming: Kalimantan - Nunukan Island

Nunukan Island Resort

****

Op het ongeveer vier hectare grote prive eiland staat het Nunukan Island Resort. Nunukan is gelegen aan de zuidkant van Maratua Atoll, direct aan het buitenste rif. Het resort heeft 22 losstaande bungalows, aan de westkust van het eiland, die zijn gebouwd in de traditionele stijl. De bungalows liggen direct aan het strand met uitzicht op de lagune. Het restaurant en het duikcentrum liggen aan de noordoostelijke...

Bungalow o.b.v. HalfpensionOp het ongeveer vier hectare grote prive eiland staat het Nunukan Island Resort. Nunukan is gelegen aan de zuidkant van Maratua Atoll, direct aan het buitenste rif. Het resort heeft 22 losstaande bungalows, aan de westkust van het eiland, die zijn gebouwd in de traditionele stijl. De bungalows liggen direct aan het strand met uitzicht op de lagune. Het restaurant en het duikcentrum liggen aan de noordoostelijke kant van het eiland. Een houten steiger verbindt de bungalows met het restaurant en het duikcentrum. Tijdens de bouw van dit kleine paradijs, werd de natuurlijke vegetatie behouden.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Nunukan Island Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail