Gozo Village Holidays Afbeelding Gozo Village Holidays
Gozo Village Holidays ***
Bestemming: Duikvakantie Malta Gozo - Gozo

Gozo Village Holidays

***

Ervaar Gozo op een unieke manier, omgeven door rust en in een prachtige, rustieke accommodatie. U heeft de keuze uit verschillende, pittoreske vakantiedorpen en een groot aantal verschillende accommodaties, varierend van eenvoudige, maar gezellige 2-kamerappartementen tot luxe villas, compleet met prive zwembad.

Appartement o.b.v. Logies



Gozo Village Holidays

Ervaar Gozo op een unieke manier, omgeven door rust en in een prachtige, rustieke accommodatie. U heeft de keuze uit verschillende, pittoreske vakantiedorpen en een groot aantal verschillende accommodaties, varierend van eenvoudige, maar gezellige 2-kamerappartementen tot luxe villas, compleet met prive zwembad.

Villages

U verblijft in een van de vakantiedorpen van Gozo Holiday Villages.

De vakantiedorpen Villagg Tal-Fanal en Villagg Ta' Sbejha liggen beiden op 5 minuten rijden van de hoofdstad Victoria. Ze zijn gebouwd in de typische rustieke stijl van Gozo. De dorpen tellen beiden 26 huizen, onderverdeelt in 2-, 3- en 4-kamer appartementen. U verblijft standaard in een 2-kamer appartement. U kunt gebruik maken van het grote buitenzwembad en het zonneterras, gelegen in het midden van het vakantiedorp. Door de vele tropische bloemen en planten op de complexen waant u zich in een waar paradijs. De ideale plek om even helemaal bij te komen.

Bent u op zoek naar meer luxe en privacyDan zijn de villa's en farmhouses van Gozo Holiday Villages perfect voor u. De villa's en farmhouses zijn gelegen in en rondom de pittoreske dorpjes op het eiland. Ieder huis beschikt over prive zwembad en is van alle gemakken voorzien. Gozo Holiday Villages biedt een selectie aan huizen, varierend van moderne villa's tot rustieke, geheel gerenoveerde farmhouses. Er zijn 3-, 4- en 5-kamer villa's. U verblijft standaard in een 3-kamer villa.

Bent u geinteresseerd in een andere accommodatie type of afwijkende reisduur Wij maken graag een passende offerte voor u. Neemt u hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

Kamers

De appartementen zijn traditioneel ingericht en voorzien van een comfortabele woonkamer, inclusief tv, slaapkamer(s), volledig ingerichte keuken en terras of balkon met zitje. De 2-kamerappartementen beschikken over een badkamer en suite. De 3-kamerappartementen beschikken over twee badkamers, waarvan een en suite. Verder zijn alle kamers voorzien plafond ventilatoren. De villa's en farmhouses zijn zeer comfortabel en luxe ingericht en voorzien van grote woonkamer, met tv, slaapkamers, moderne badkamers en volledig ingerichte keuken. Alle kamers zijn voorzien van plafond ventilatoren. Alle villas en farmhouses beschikken over een prive zwembad en tuin/ terras met zitjes en ligstoelen.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies.

Vluchten

Deze vakantie naar Malta wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. In de meeste gevallen betreft dit vluchten met Air Malta. Prijzen zijn gebaseerd op een bepaalde boekingsklasse en zijn, net als de accommodaties, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij u, waar mogelijk, een passend alternatief aanbieden. Deze boekingsklasse is alleen gegarandeerd wanneer de gehele betaling voldaan is. Om die reden gelden voor deze reizen dan ook afwijkende betalingsvoorwaarden.Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per email heeft ontvangen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Gozo Village Holidays 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail