Duikreis Patio Antigo incl 10 bootduiken Afbeelding Duikreis Patio Antigo incl 10 bootduiken
Duikreis Patio Antigo incl 10 bootduiken ***
Bestemming: Ilha Do Sal - Duiken Sal Kaapverdie

Duikreis Patio Antigo incl 10 bootduiken

***

Appartementen Patio Antigo is met een fantastische ligging ideaal voor een zon, zee en strandvakantie. Neem een verfrissende duik in het zwembad op het dakterras, met uitzicht over Santa Maria en de kristalheldere oceaan. De appartementen liggen middenin het centrum van Santa Maria waar je diverse winkels, bars en restaurants kunt vinden.

Appartement o.b.v. Logies



Patio Antigo Residence

Patio Antigo is een kleinschalig en gemoedelijk appartementencomplex met een centrale ligging in het gezellige centrum van Santa Maria en op korte afstand van het strand. Neem een verfrissende duik in het zwembad op het dakterras, met uitzicht over Santa Maria en de kristalheldere oceaan. Er zijn studios maar ook ruimere 3-kamerappartementen.

Ligging

Patio Antigo heeft een centrale ligging. De appartementen liggen middenin het centrum van Santa Maria waar u diverse winkels, bars en restaurants kunt vinden (ca. 100 m). Patio Antigo ligt op ca. 250 m van het zandstrand van Santa Maria.

Faciliteiten

Receptie, bar, zwembad met een zonneterras met ligbedden, parasols en handdoeken aan zwembad op dakterras. Ook zijn er een internethoek en wifi (beiden tegen betaling).

Appartementen

Patio Antigo is een kleinschalig complex met ca. 12 appartementen. Er zijn studios, 2- en 3-kamerappartementen. De studios zijn eenvoudig ingericht en voorzien van airco, tv, zithoek, kitchenette, koelkast, badkamer metwastafel, toilet en bad of douche. Balkon of terras. De 2- en 3-kamerappartementen zijn als de studios, maar hebben ook een aparte slaapkamer.

Verzorging

U verblijft in Patio Antigo op basis van logies.

Visum & Paspoort

Voor een vakantie naar Kaapverdie is een visum voor iedere passagier verplicht (ook voor baby's). U kunt het visum bij aankomst op de luchthaven aanschaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 25 euro per persoon. Daarnaast dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort (reizen op een identiteitskaart is niet toegestaan), wat na terugkomst van uw reis nog minimaal 3 maanden geldig dient te zijn. Heeft u een andere nationaliteit of een ander soort paspoort, dan dient u contact op te nemen met de betreffende ambassade/consulaat voor meer informatie. U bent zelf verantwoordelijk voor het bij u dragen van de benodigde reis- en visumdocumenten. Bent u in de 30 dagen voor aanvang van uw reis naar Kaapverdie in een land geweest waar het Ebola-virus heerst, dan wordt u niet toegelaten in Kaapverdie. Mocht u toch besluiten af te reizen naar Kaapverdie dan is dit op eigen risico. Alle kosten gemaakt worden als u niet wordt toegelaten, zijn voor Eigen rekening.

Toeristenbelasting

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van ca. 220 CVE of 2,- per persoon per nacht. Deze belasting is van toepassing op personen van 16 jaar en ouder. De toeristenbelasting dient u ter plaatse rechtstreeks aan de hotellier te voldoen. Wijzigingen onder voorbehoud.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Duikreis Patio Antigo incl 10 bootduiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail