Xperience Sea Breeze Afbeelding Xperience Sea Breeze
Xperience Sea Breeze *****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Xperience Sea Breeze

*****

Het comfortabele Sea Breeze Resort behoort tot de Xperience Hotels en heeft een prachtige ligging in Sharks Bay, direct aan het prive-strand met een schitterend huisrif. Het resort ligt in een vrij rustige omgeving en is voornamelijk gericht op volwassenen, waardoor Sea Breeze een heerlijk resort is voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen en comfortabel verblijf aan de prachtige Rode Zee. Om uw verblijf nog meer te veraangenamen, beschikt Xperience Sea Breeze tevens over verschillende bars, restaurants, zwembaden, een animatieprogramma en een wellness center, waar u uzelf helemaal in de watten kunt laten leggen.

Ligging

Xperience Sea Breeze ligt in een vrij rustige omgeving, direct aan het prive-strand met een kleine jachthaven en een prachtig huisrif voor de deur, waar naar hartelust gesnorkeld kan worden. Het moderne, toeristische centrum Soho ligt op ca. 3 km afstand. Hier vindt u diverse bars, terrasjes, winkels, een bowlingbaan en restaurants. Het grote, toeristische centrum Naama Bay ligt op ca. 7 km afstand. De luchthaven van Sharm el Sheikh bevindt zich op ca. 5 km afstand van het resort. Er is een shuttleservice en taxiservice (tegen betaling) in het hotel. Er is tevens een shuttlebusservice naar de 2 andere Xperience stranden.

Faciliteiten

Receptie, geldautomaat, 2 liften (waarvan 1 aangepast voor rolstoelgebruikers), lobby, lounge met bar, strandbar, 3 zwembadbars, Orientaals cafe, buitenbar met terras, buffetrestaurant, a la carte restaurant, wifi in de openbare ruimten (tegen betaling), internetgelegenheid, winkeltjes en een kinderclub. 5 Buitenzwembaden (waarvan 3 verwarmbaar), 4 kinderzwembaden (waarvan 3 verwarmbaar en 1 met glijbaan), 2 jacuzzis, zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekenservice (ook op het strand). Wellness center met fitnessruimte, sauna, stoombad, hammam, jacuzzi, massagemogelijkheden en schoonheidsbehandelingen. Tevens zijn er faciliteiten voor sport en spel, zoals een watersportcentrummet verschillende watersportmogelijkheden en dagelijks een animatieprogramma met verschillende activiteiten overdag (darts, aerobics, jeu de boules, buikdansen, etc) en een entertainmentprogramma in de avond. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten dient u ter plaatse een vergoeding te betalen.

Kamers

Xperience Sea Breeze heeft in totaal 304 hotelkamers, onderverdeeld in 238 standaardkamers, 16 deluxe kamers, 2 suites en 2 aangepaste kamers voor mindervalide/invalide gasten. U verblijft in een standaardkamer. Alle standaardkamers zijn comfortabel en verzorgd ingericht en voorzien van airconditioning, telefoon, televisie, kluisje, minibar (tegen betaling), thee- en koffiefaciliteiten, strijkplank en strijkijzer, wifi (tegen betaling), badkamer met bad/douche, wastafel, toilet en haardroger. Balkon of terras met zitje. De standaardkamers zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen. Er zijn tevens kamers met tussendeur en niet-rokenkamers. Deze zijn op aanvraag en tegen een toeslag te boeken. Dit geldt tevens voor de overige kamertypen.

Verzorging

U verblijft in Xperience Sea Breeze op basis van all inclusive.

All inclusive formule Xperience Sea Breeze

Eten

Ontbijtbuffet van 07:00 tot 10:30 uur (Tiran restaurant) Laat ontbijt van 10:30 tot 12:30 uur (Oyster bar) Lunchbuffet van 12:30 tot 15:00 uur (Tiran restaurant) Lunch snacks van 12:30 tot 16:30 uur (Zen bar) IJs van 12:00 tot 16:00 uur (bij het hoofdzwembad) Afternoon Tea van 15:15 tot 17:30 uur(Oyster bar) Dinnerbuffet van 18:30 tot 22:30 uur (Tiran restaurant) Late night snacks van 23:00 tot 02:00 uur (Oyster bar)

Tijdens het diner dient u gepaste kleding te dragen (voor de heren geen korte broeken boven de knie en mouwloze shirts).

rankjes

Drankjes zijn inbegrepen tijdens de maaltijden en van 11:00 tot 00:00 uur, op de door het hotel aangewezen tijden en plaatsen. Drankjes worden geschonken per glas/beker. Inbegrepen zijn: mineraalwater, koffie, thee, frisdranken, sappen en lokale alcoholische dranken. In de minibar staat een grote fles water bij aankomst. Deze wordt dagelijks aangevuld. Niet inbegrepen/tegen betaling: speciale koffies, versgeperste sappen, mousserende wijnen, dranken per fles en alle geimporteerde (non-)alcoholische dranken en alle drankjes na 00:00 uur.

Overig

Tevens inbegrepen in de all inclusive formule is het gebruik van de activiteiten van het animatieprogramma, ligbedden, parasols, badhanddoekenservice (ook op het strand), jeu de boules.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Xperience Sea Breeze 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail