Tower Bay Resort enen Spa Afbeelding Tower Bay Resort enen Spa
Tower Bay Resort enen Spa ****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Tower Bay Resort enen Spa

****

Tower Bay Resort & Spa is ideaal gelegen aan de mooie gouden stranden van Tower Bay. Het resort heeft mooie aangelegde tuinen en een schitterend uitzicht over de rode zee. Het resort ligt op slechts 10 minuten rijden van het bruisende centrum van Naama Bay.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Het sfeervolle Tower Bay Resort & Spa is gebouwd in een U-vorm rondom het grote buitenzwembad en ligt aan het Tower Bay-strand. Vanaf het zwembadterras, de tuinen en een deel van de kamers heeft u een waanzinnig uitzicht over de Rode Zee. Naast verschillende bars en restaurants zijn er meerdere faciliteiten, die uw verblijf veraangenamen, zoals een klein wellness center, verschillende sportfaciliteiten en een animatieprogramma. Op het strand zijn verschillende watersporten mogelijk.

Ligging

Tower Bay Resort & Spa ligt in de levendige badplaats Sharm el Sheikh, in de wijk Ras Um El Sid (Hadabet) en kijkt uit over de prachtige Rode Zee. Het sfeervolle prive-strand wordt door een rustige weg van het hotel gescheiden en is te bereiken via een trap. Aan beide zijden van het strand ligt een jetty/loopbrug, zodat u gemakkelijk de zee in kunt en het koraal beschermd blijft. Het nieuwe centrum Il Mercato ligt op ca. 2,5 km afstand, de Old Market van Sharm el Sheikh ligt op ca. 5,6 km afstand en het bruisende centrum Naama Bay ligt op ca. 6,5 km afstand van Tower Bay Resort & Spa.

Faciliteiten

Receptie, lounge, bar met biljarttafels, zwembadbar, discobar, strandbar, buffetrestaurant, pizzeria/snackbar, souvenirwinkel, internetgelegenheid, wifi in de openbare ruimte(n), amfitheater en speeltuin. Buitenzwembad met kinderbad, zonneterras met ligbedden met matras, parasols en badhanddoekenservice (ook op het strand). Wellness center met sauna, massagemogelijkheden, jacuzzi, stoombad, schoonheidsbehandelingen en een fitnessruimte. Tevens zijn er faciliteiten voor sport en spel, zoals biljarttafels, tafeltennis, minigolf, 1 tennisbaan, voetbalveld (1 hard court en 1 op zand), strandvolleybal, jeu de boules en op het strand een duikschool en aquacenter voor verschillende watersportmogelijkheden. Ook is er dagelijks een animatieprogramma met overdag activiteiten en in de avond een entertainmentprogramma. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten dient ter plaatse een vergoeding betaald te worden. Er zijn geen liften op het complex en er is vrij veel niveauverschil met trap(jes), waardoor het hotel niet geschikt is voor rolstoelgebruikers.

Kamers

Tower Bay Resort & Spa heeft in totaal 175 hotelkamers, waarvan 157 standaard kamers, 14 suites en 4 familiekamers. U verblijft in een standaard kamer. Alle kamers zijn netjes en sfeervol ingericht en voorzien van airconditioning, kluisje, tv, telefoon en koelkastje. Badkamer met bad of douche, wastafel en toilet. Balkon of terras met zitje en uitzicht op het zwembad en de Rode Zee. De standaard kamers zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 babys/kinderen tot 12 jaar. Er zijn enkele kamers met een tussendeur. Deze zijn op aanvraag en tegen een toeslag te boeken. Evenals de suites en de familiekamers.

Verzorging

U verblijft in Tower Bay Resort & Spa op basis van all inclusive.

Kerst- & Nieuwjaarsdiner 2013 Het kerstdiner (op 24 december) is optioneel bij te boeken tegen een toeslag van 44,- p.p. Het nieuwjaarsdiner (op 31 december) is bij dit hotel een verplicht onderdeel van de pakketreis en reeds inbegrepen in de reissom.

All inclusive formule Tower Bay Resort & Spa

Eten

Vroeg ontbijt van 05:00 tot 07:00 uur in het buffetrestaurant Ontbijtbuffet van 07:00 tot 10:00 uur in het buffetrestaurant Laat ontbijt van 10:00 tot 11:00 uur in het buffetrestaurant Snacks van 12:00 tot 14:30 uur bij de pool bar (sandwiches en pizza) Lunchbuffet van 13:00 tot 15:00 uur in het buffetrestaurant Tea time van 15:00 tot 18:00 uur bij de pool bar (zoete broodjes en crepes) IJs en milkshakes van 10:00 tot 16:00 uur bij de pool bar Dinerbuffet van 19:00 tot 21:00 uur in het hoofdrestaurant Laat diner van 21:30 tot 00:00 uur in het hoofdrestaurant

Drankjes

Drankjes zijn inbegrepen tijdens de maaltijden en van 10:00 tot 00:00 (middernacht) uur op de door het hotel aangewezen tijden en plaatsen. Drankjes worden geschonken per glas/beker. Inbegrepen in de all inclusive formule zijn: thee, koffie, cappuccino, Turkse koffie, espresso, mineraalwater, frisdrank, sappen en lokale alcoholische dranken. Niet inbegrepen zijn vers geperste sappen en alle geimporteerde (non-)alcoholische drankjes.

Openingstijden bars

Billiard & bar 24 uur per dag geopend (van 00:00 tot 10:00 uur drankjes tegen betaling) Pool bar van 10:00 tot 00:00 uur (in het winterseizoen van 10:00 tot 18:00 uur) Strandbar van 10:00 tot 18:00 uur Cigar discobar van 23:00 tot 02:00 uur (van 00:00 tot 02:00 uur tegen betaling)

Overig

Animatieprogramma, strandvolleybal, tafeltennis, jeu de boules en tennisbaan overdag (uitrusting en licht tegen betaling).

(All inclusive formule is onder voorbehoud van wijzigingen)



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Tower Bay Resort enen Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail