Sunrise Select Arabian Beach Resort Afbeelding Sunrise Select Arabian Beach Resort
Sunrise Select Arabian Beach Resort *****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Sunrise Select Arabian Beach Resort

*****

Het splinternieuwe Sunrise Grand Select Arabian Beach is de nieuwe aanwinst van Sunrise Sharm El Sheikh. Dit luxe 5 sterren hotel biedt tal van faciliteiten voor het hele gezin, goede service en een complete all inclusive formule. De mooie ligging direct aan het strand, de comfortabele kamers en de ruime keuze van restaurants maken het een heerlijk vakantieresort.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort

In dit comfortabele Resort van de Sunrise-keten in Sharm El Sheikh geniet je van gratis wifi, 24 uur per dag all inclusive verzorging en maar liefst 7 restaurants. Dit luxe 5 sterren hotel biedt uitgebreide faciliteiten voor het hele gezin, een goede service en een complete ultra all inclusieve formule. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in een van de 7 restaurants en diverse bars. De bar is maar liefst 24 uur per dag open, zodat je op elk moment van de dag je dorst kunt lessen. Voor de allerkleinste gasten is er een leuke miniclub aanwezig waar door een speciaal team diverse activiteiten worden georganiseerd. De fantastische ligging, direct aan het strand met eigen huisrif, comfortabele kamers en de ruime keuze aan restaurants en bars maken het een heerlijk vakantieresort voor jong en oud.

Ligging

Het luxueuze resort ligt in Sharks Bay, direct aan het zandstrand met de mooie boulevard. Naar het centrum met talrijke winkelmogelijkheden, restaurants en bars is het ca. 8 km.

Faciliteiten

Het ruim opgezette hotelcomplex bestaat uit een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. In de schitterend aangelegde tuin liggen 4 grote zwembaden (3 verwarmbaar), een kinderbadje, jacuzzi-pool, zonneterras en poolbar. Ligbedden/-kussens, parasols en handdoelen zijn bij het zwembad en strand inclusief. Verdere faciliteiten zijn een vriendelijke ingerichte lobby met receptie, WiFi (inclusief), hotelkluis, 3 themarestaurants en 6 a la carte restaurants (Indisch, Thais, Frans, Italiaans, Mongools en vis), 5 bars, shisha cafe, pub, boetiekjes, juwelier en een kapper. Egyptische categorie: 5 sterren, 420 kamers, 2-3 etages.

Sport & Fitness

Aerobic, fitnessruimte (vanaf 16 jaar), tennis, tafeltennis inclusief. Watersportmogelijkheden aan het strand door lokale aanbieders en tegen betaling.

Fitness & Wellness

Voor ontspanning zorgt het wellnesscenter (vanaf 16 jaar, met reservering) met stoombad, behandelingen en massages.

Entertainment

Voor de grote en kleine gasten worden er regelmatig spelletjes en sportieve wedstrijden georganiseerd met volleybal en waterpolo. Darts en boccia worden ook aangeboden en s avonds zijn er shows en muziek.

Voor kinderen

Miniclub (3-12 jaar) met meertalige begeleiding, speeltuin en kinderbadje.

Kamers

Comfortabele 2-persoonskamers (ca. 36m2) met airco, minibar, koffie-/theezetapparaat, telefoon, sat.-LCD-tv, WiFi en safe (incl.), fohn, douche, wc, balkon of terras met zijzeezicht, zwembadzicht of tuinzicht te boeken. Deluxe tweepersoonskamers (ca. 45m2) zijn hetzelfde ingericht en met zeezicht te boeken. Max. bezetting: 3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind.

Verzorging

U verblijft hier op basis van all inclusive.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sunrise Select Arabian Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail