Sheraton Resort Afbeelding Sheraton Resort
Sheraton Resort ****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Sheraton Resort

****

Ligging: Sheraton Resort in Sharm el Sheikh

Rustig gelegen, naast het Sheraton, aan een prive strand met koraalrif. Het centrum van Naama Bay ligt op ca. 5 km afstand. Er gaat een shuttlebus naar het centrum.

Faciliteiten: Sheraton Resort

Bij binnenkomst in het Sheraton Resort treft u de 24uurs receptie, lounge en lobby met zitjes. Voor uw maaltijden kunt u terecht bij maar liefst 8 verschillende restaurants, waaronder een buffetrestaurant en diverse a la carte restaurants. Diverse bars in de lobby, bij het zwembad en op het strand. 11 zwembaden verdeeld over beide complexen (waarvan 1 verwarmd), met apart kinderbad. Verder een miniclub voor kids(4-12 jr.) en speeltuin. Gratis te gebruiken zonnebedjes, parasols en badhanddoeken op het strand en bij het zwembad.

Uw hotelkamer:

De comfortabel ingerichte kamers van Sheraton Resort beschikken over satelliet-tv, telefoon, kluisje, minibar, koffie-en theezetfaciliteiten, individuele airco en balkon. Badkamer met bad/douche en fohn.

Sport & Ontspanning:

Er is een Spa center in het hotel met stoombad, sauna, jacuzzi, massage- en diverse schoonheidsbehandelingen (allen tegen betaling). Verder een fitnessruimte, tennisbanen (verlichting tegen betaling), voetbalveld, biljart (tegen betaling) en volleybalveld. Animatieteam met programma voor volwassenen en voor de kleintjes.

Verzorging Zomer: Sheraton Resort

Ontbijt (06.30-10.30), lunch (12.30-15.00), diner (19.00-22.00) in buffetvorm. Lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn van 10.00-24.00 uur inbegrepen. Reservering verplicht voor de a la carte restaurants (tegen betaling).

Verzorging Winter: Sheraton Resort

All Inclusive: ontbijt (06.30-10.30), lunch (12.30-15.00)en diner (18.30-22.00) in buffetvorm. Tevens snacks (10.30-12.30 en 15.00-17.00) en ijsjes (12.00-16.00). Lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn van 10.00-24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: a la carte restaurants (met reservering), importdrankjes en verse vruchtensappen.

Boekingscode: COR





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Sheraton Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail