Sharm Resort Afbeelding Sharm Resort
Sharm Resort
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Sharm Resort


Dit resort ligt op de Um El Seid Cliff en beschikt over een groot buitenzwembad met een zonneterras en moderne kamers met een balkon dat uitzicht biedt op de tuin, het zwembad of de Rode Zee.

De kamers van Shores Aloha Resort zijn allemaal uitgerust met airconditioning, een minibar, een televisie met internationale zenders en een ruime marmeren badkamer met een haardroger en toiletartikelen.

U kunt zonnebaden bij de zee in de schaduw van de palmbomen. Voor sportieve gasten is er een tennisbaan. Het resort heeft ook een hot tub, een sauna en een fitnessruimte.

Het grote restaurant van Aloha serveert internationale gerechten, en organiseert themabuffetten en oosterse barbecues. Het visrestaurant La Caletta ligt direct aan het strand van Naama Bay en biedt verse vis en kreeft.

Shores Aloha Resort ligt op 15 minuten rijden van Naama Bay en op 18 km van de internationale luchthaven van Sharm El Sheikh. Er is gratis eigen parkeergelegenheid.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Sharm Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail