Rixos Sharm el Sheikh Hotel Afbeelding Rixos Sharm el Sheikh Hotel
Rixos Sharm el Sheikh Hotel *****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Rixos Sharm el Sheikh Hotel

*****



Ligging: Rixos Hotel in Sharm El Sheikh




Direct gelegen aan het heerlijke priviiizandstrand en met uitzicht over de Rode Zee. Rixos Sharm is slechts 400 meter verwijderd van Nabq Bay. Het vliegveld van Sharm el Sheik vindt u 8 km verderop wat zorgt voor een korte transfertijd naar uw hotel.




Faciliteiten: Rixos Hotel




Rixos Sharm beschikt over 695 kamers, verdeeld over een hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen. Bij aankomst in het hotel wordt u verwelkomd met een verfrissend handdoekje en een welkomstdrankje. In de ruime lobby vindt u de receptie en is een uitgebreide zithoek gecreeerd waar u gratis gebruik kunt maken van wifi. In het hoofdrestaurant worden alle maaltijden geserveerd, u kunt er ook voor kiezen uw diner in een van de 6 iii la carte restaurants te nuttigen. Voor wat drinken kunt u terecht in een van de 5 bars. Rixos Sharm is voorzien van 7 zwembaden (waarvan 4 voor kinderen). Zowel aan het strand als bij de zwembaden staan gratis ligbedjes, matrasjes en parasols voor u klaar en kunt u gebruikmaken van de gratis handdoekenservice. Voor de kleintje is er een mini-club (4-12 jaar) en een teen-club (12-16 jaar). Verder biedt Rixos Sharm tegen betaling de volgende diensten: was service, doktersservice, babysitservice (op aanvraag), kapsalon en diverse winkeltjes.




Uw hotelkamer:




Uw hotelkamer is stijlvol en ruim ingericht en voorzien van satelliet-tv, telefoon, airconditioning, kluisje, koffie- en theezetfaciliteiten en een minibar (dagelijks gevuld, gratis gebruik van frisdranken en bier). De badkamer beschikt over bad of douche, toilet en fiiihn. Alle kamers zijn voorzien van balkon of terras. Tegen een meerprijs kunt u een kamer met zeezicht boeken.




Sport & Ontspanning:




Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruikmaken van darts, beachvolleybal, tafeltennis, voetbal, basketbal, aerobics, aquarobics, boccia en fitness. Voor optimale ontspanning kunt u gratis gebruikmaken van het Turks bad, het stoombad, 2 saunas en de relaxruimte. Tegen betaling: de tennisbaan en verlichting, de duikschool en diverse massages en behandelingen in het Spa & Wellness Center. Rixos Sharm biedt een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud.




Verzorging: Rixos Hotel




U verblijft in Rixos Sharm op basis van Ultra All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. Diverse snacks, koffie/thee en koekjes en ijsjes kunt u op gezette tijden nuttigen. Diner in iiiiiin van de iii la carte restaurants (met reservering). Alle door het hotel geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inclusief van 10.00 tot 02.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, Cigar Bar, roomservice en de Shisha Lounge.




Handig om te weten:




Indien u 8 dagen naar Sharm el Sheikh gaat, heeft u geen visum nodig. U dient dan wel heen en terug te vliegen op Sharm el Sheikh (bij alle andere vluchtroutes dient u verplicht een visum aan te schaffen). Wanneer u van plan bent om een excursie te doen, bent u wel verplicht een visum aan te schaffen. U dient te allen tijde 8,- p.p. te betalen bij de vertegenwoordiger voor lokale heffingen. Voor meer informatie kunt u ook kijken naar vluchtinfo Egypte of Sharm el Sheikh.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Rixos Sharm el Sheikh Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail