Resta Club Hotels Afbeelding Resta Club Hotels
Resta Club Hotels ***
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Resta Club Hotels

***

Resta Club is een eenvoudig 3 sterren hotel met gastvrij personeel en een goede service. In dit kleinschalige complex heerst een gemoedelijke en harmonieuze sfeer. Resta Club bestaat uit verschillende kleine kamergebouwen, die rondom het zwembadterras zijn gebouwd. Resta Club beschikt over een shuttlebus naar het strand, het centrum Naama Bay of de Old Market.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Resta Club

Resta Club is een eenvoudig 3 sterren hotel met gastvrij personeel en een goede service. In dit kleinschalige complex heerst een gemoedelijke en harmonieuze sfeer. Resta Club bestaat uit verschillende kleine kamergebouwen, die rondom het zwembadterras zijn gebouwd. Resta Club beschikt over een shuttlebus naar het strand, het centrum Naama Bay of de Old Market.

Ligging Resta Club

Resta Club ligt in het hart van de wijk Hadabet/Ras Um El Sid van Sharm el sheikh, op ca. 2 km afstand van de Old Market en op ca. 6 km van het strand en het centrum Naama Bay. De luchthaven van Sharm el Sheikh ligt op ca. 15 km van Resta Club. Er is een shuttlebus van en naar het strand (gratis) en een shuttlebus naar Naama Bay en de Old Market (tegen betaling).

Faciliteiten Resta Club

Receptie, lobby, winkeltjes, lounge met zitgelegenheid, Waves bar, Shisha Corner, zwembadbar, buffetrestaurant Windows voor ontbijt, lunch en diner. Groot buitenzwembad met apart kinderbad, zonneterras met ligbedden met matras, parasols en tafeltje. Tevens wordt er een activiteitenprogramma verzorgd door het animatieteam.

Kamers Resta Club

Resta Club beschikt over in totaal 93 kamers, waarvan 63 standaard kamers met tuinzicht, 30 standaard kamers met zwembadzicht en enkele suites. U verblijft in een standaard 2-persoonskamer met tuinzicht. Alle kamers zijn netjes ingericht en zijn voorzien van televisie, airconditioning, minibar, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Badkamer met douche, wastafel met spiegel, haardroger en toilet. Balkon of terras met tafel en zitje. Er zijn ook kamers zonder terras of balkon. Kamers met zwembadzicht hebben allen een balkon of terras en zijn op aanvraag en tegen een toeslag te boeken.

Verzorging Resta Club

U verblijft hier op basis van all inclusive.

All inclusive formule Resta Club Hotel

Eten

  • Ontbijtbuffet van 07:00 tot 10:00 uur
  • Lunchbuffet van 12:30 tot 14:00 uur
  • Dinerbuffet van 19:00 tot 22:00 uur
  • Warme snacks van 15:00 tot 17:00 uur bij de zwembadbar
  • Toast, brioche en andere zoete hapjes van 10:00 tot 12:30 uur bij de zwembadbar
  • Cake en koekjes van 17:00 tot 18:30 uur

Drinken

Drankjes zijn inbegrepen tijdens de maaltijden en van 10:00 tot 23:00 uur op de door het hotel aangegeven tijden en plaatsen. Drankjes zijn na 23:00 uur zijn tegen betaling. Inbegrepen zijn: koffie, thee, frisdrank, sappen, mineraalwater en lokale alcoholische dranken. Niet inbegrepen zijn: speciale koffies, vers geperste sappen en geimporteerde (non-)alcoholische dranken. Wijn is alleen inbegrepen tijdens lunch en diner in het buffetrestaurant.

(De all inclusive formule is onder voorbehoud van wijzigingen)

Visuminformatie

De luchthaven van Sharm el Sheikh kent 2 verschillende soorten visa: een stempel (Gulf stamp, gratis) en een visum (tegen betaling van 20,- p.p.). Wanneer u maximaal 8 dagen in Sharm el Sheikh verblijft (en uw heen- en terugvlucht naar en vanaf Sharm el Sheikh gaan) en u ter plaatse geen excursies boekt, bent u niet verplicht een visum aan te schaffen. Wij raden U echter ten zeerste aan om het visum aan te schaffen. U heeft dit nodig indien u in geval van nood naar de Nederlandse Ambassade in Cairo zou moeten gaan. Ook kan het zijn dat U plotseling naar Nederland terug zou moeten reizen. Dit gebeurt vaak via Cairo en is enkel mogelijk met visum. Wanneer u eenmaal de douane bent gepasseerd is het niet meer mogelijk om achteraf alsnog een groot visum aan te schaffen. Het visum is verkrijgbaar bij de Egyptische vertegenwoordiger van Sky Tours international. De kosten hiervoor worden verrekend in de transfer bus. Tevens dient u in de transferbus aan de host 5,- p.p. voor fooien te voldoen, onafhankelijk van het afnemen van de stempel of het visum. Blijft u langer dan 8 dagen in Sharm el Sheikh en bent u van plan ter plaatse deel te namen aan excursies (Cairo, bepaalde gedeelten in de Sinai-woestijn, natuurgebied Ras Mohammed), dan dient u een visum aan te schaffen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Resta Club Hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail