Regency Plaza Hotel Afbeelding Regency Plaza Hotel
Regency Plaza Hotel *****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Regency Plaza Hotel

*****


Ligging: Regency Plaza in Sharm el Sheikh


Regency Plaza ligt direct aan de Rode Zee in Nabq Bay. Het levendige Naama Bay vindt u op ca. 22 km. U kunt gebruik maken van een shuttlebus tegen betaling. Op nog geen 5 minuten loopafstand vindt u winkeltjes.


Faciliteiten: Regency Plaza


Regency heeft 660 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met diverse gebouwtjes en beschikt over een receptie, lounge, buffetrestaurants, 2 a la carte restaurants (Italiaans en vis), een snackbar en diverse bars. In de tuin liggen de 2 zwembaden met apart kinderbad omringd door een zonneterras. Rond de baden en op het strand kunt u gratis gebruik maken van ligbedden, matrasjes en parasols. Recency heeft een eigen aquapark met 5 glijbanen, een zwembad met een lazy River en een kinderbad met wateractiviteiten. Er is een badhanddoekenservice aanwezig. Voor kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), speeltuin en kinderactiviteiten. Verder treft u er een dokterservice, winkeltjes, wasservice, kapper en een babysitter aan (allen tegen betaling).


Uw hotelkamer:


De standaardkamers zijn comfortabele en voorzien van airconditioning, telefoon, kluisje, satelliet TV, koelkastje en badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Alle kamers beschikken over een balkon of terras met zitje. Tevens familiekamers (bestaande uit 2 ruimtes), zeezichtkamers, en deluxekamers (met zeezicht en een groot gemeubileerd balkon) boekbaar.


Sport & Ontspanning:


Schaken, mini golf, darts, jeu de boules, tafeltennis, beachvolleybal, fitness, biljart (tegen betaling) en watersporten (tegen betaling). Wellness Center met jacuzzi, sauna en massage (allen tegen betaling). Het animatieteam verzorgt een afwisselend programma met sport, spel en show.


Verzorging Zomer: Regency Plaza


U verblijft in Regency Plaza op basis van All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00, lunch (12.30-14.30) en diner (18.00-21.30), allen in buffetvorm. Snacks (11.00-12.00 en 12.00-17.00 op diverse locaties), koffie/thee met koekjes (16.00-18.00). i la carte dineren (1x per verblijf en met reservering). Alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken 24 uur per dag (06.00-10.00 geen alcohol). Tegen betaling: roomservice, waterpijp en verse vruchtensappen.


Verzorging Winter: Regency Plaza


All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00, lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-22.00), allen in bu etvorm. Snacks (11.00-17.00 op diverse locaties), ko e/thee met koekjes (16.00-18.00). 1x per verblijf dineren in het Italiaans a la carte restaurant (vooraf reserveren). Alle lokale alcoholische en nonalcoholische dranken 24 uur per dag (06.00-10.00 geen alcohol). Tegen betaling: roomservice, import drankjes, waterpijp en verse vruchtensappen.


Boekingscode: COR






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Regency Plaza Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail