Reef Oasis Senses Resort Afbeelding Reef Oasis Senses Resort
Reef Oasis Senses Resort ****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Reef Oasis Senses Resort

****

Het Reef Oasis Senses Resort is een ruim opgezet, comfortabel en sfeervol hotelresort, dat samen met zusterhotel Reef Oasis Beach een groot geheel vormt. Deze accommodatie is modern ingericht, gedecoreerd in Orientaalse stijl en van alle gemakken voorzien. Reef Oasis Senses Resort ligt direct aan het prive-strand met een prachtig huisrif voor de deur en beschikt over een groot scala aan faciliteiten, waaronder 14...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Reef Oasis Senses Resort

Het Reef Oasis Senses Resort is een ruim opgezet, comfortabel en sfeervol hotelresort, dat samen met zusterhotel Reef Oasis Beach een groot geheel vormt. Deze accommodatie is modern ingericht, gedecoreerd in Orientaalse stijl en van alle gemakken voorzien. Reef Oasis Senses Resort ligt direct aan het prive-strand met een prachtig huisrif voor de deur en beschikt over een groot scala aan faciliteiten, waaronder 14 zwembaden, een aquapark en een Spa center, waar u uzelf heerlijk in de watten kunt laten leggen. Het zal u tijdens uw verblijf in Reef Oasis Senses dan ook aan niets ontbreken!

Ligging

Reef Oasis Senses Resort ligt in de sfeervolle badplaats Sharm el Sheikh, in de wijk Hadebet-Um-El-Sid (Hadaba). Vanaf het hotelcomplex kijkt u uit op de bergen van de Sinai en Tiran Island en kijkt u uit over Temple Reef. Reef Oasis Senses Resort ligt direct aan het prive-strand met een prachtig huisrif, waar u naar hartelust heerlijk kunt snorkelen of duiken. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotelresort en het levendige centrum van Naama Bay ligt op ca. 7 km afstand. Er rijdt 2x per dag een shuttle bus naar het centrum van Naama Bay (in de ochtend gratis en in de avond tegen betaling). Reef Oasis Senses vormt samen met Reef Oasis Beach Resort een groot geheel, maar ieder hotelresort heeft wel een eigen receptie en eigen faciliteiten. Als gast van Reef Oasis Senses mag u gebruik maken van de faciliteiten van Reef Oasis Beach (restaurants uitgesloten). Andersom is dit niet toegestaan. Het Aquapark wordt gedeeld door Reef Oasis Senses en Reef Oasis Beach.

Faciliteiten

Receptie, lobbybar Cigar(hier kunt u ook een selectie van sigaren vinden), bar bij het Aquapark, Patio snackbar, strandbar, Orientaals cafe waar u o.a. waterpijp kunt roken, Senses (buffet)restaurant, BBQ restaurant, winkeltjes, internetgelegenheid, Wifi in de lobby en rondom de zwembaden, bibliotheek/leeshoek, kapsalon, kinderspeeltuin en miniclub. Er zijn 14 buitenzwembaden (waarvan 2 verwarmbaar), 2 kinderzwembaden en er is een aquapark met 3 glijbanen en een animatiezwembad voor waterpolo/volleybal. Zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekenservice (ook op het strand). Bij het strand is er tevens een jacuzzi te vinden. Er is een Spa center met een sauna, stoombad, schoonheidssalon en massagemogelijkheden. Ook is er een sportruimte met fitness, voetbal, volleybal en tennisbanen. Daarnaast is er ook tafeltennis, poolbiljart, games room en is er een duikschool. Er is dagelijks een animatieprogramma met overdag activiteiten voor alle leeftijden en in de avond een entertainmentprogramma met live muziek of een show. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten wordt ter plaatse een vergoeding gevraagd.

Kamers

Reef Oasis Senses Resort beschikt over 242 hotelkamers, die zijn onderverdeeld in 182 superiorkamers, 20 comfortkamers en 40 familiekamers. U verblijft in een superiorkamer met uitzicht op de tuinen of het zwembad. Alle superiorkamers zijn comfortabel en verzorgd ingericht en voorzien van airconditioning, tv, kluisje, telefoon, Wifi, koelkastje/minibar, koffie- en theefaciliteiten en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van toilet, wastafel, douche en haardroger. De superior kamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Op aanvraag en tegen een toeslag zijn er familiekamers en comfortkamers te boeken. Deze zijn geschikt voor maximaal 4 personen.

Verzorging

U verblijft in het Reef Oasis Senses op basis van All Inclusive.

All Inclusive Formule Reef Oasis Senses Resort

Eten:

  • Ontbijtbuffet van 07:00 - 10:30 uur in het Senses restaurant.
  • Laat ontbijt, lunch en snacks bij de Patio Snackbar, geopend van 09:00-00:00 uur.
  • Diner van 19:00 - 22:00 uur in het Senses restaurant. Het diner bestaat een een 4-gangen thema-keuzemenu en wekelijks ook een galabuffet).

Drankjes:

De drankjes zijn inbegrepen van 00:00-23:59 uur. Inbegrepen zijn mineraalwater, frisdranken, sappen, koffie, thee en lokale alcoholische dranken. Bij aankomst is de minibar eenmalig gevuld met frisdranken en water. Niet inbegrepen zijn vers geperste sappen, cocktails en geimporteerde (non-)alcoholische dranken.

Tevens kan er gebruik worden gemaakt van de Aqua Park snackbar, die gedeeld wordt met Reef Oasis Beach. Deze is geopend van 09:00 tot zonsondergang en hier zijn drankjes en snacks te verkrijgen.

Overig:

  • Koffie en theefaciliteiten in de hotelkamer
  • Badjas en badslippers in de badkamer
  • Fruitmandje bij aankomst
  • Toegang tot het sportcenter voor fitness, voetbal, volleybal en tennis (incl. gebruik van uitrusting)
  • Wasservice voor een waszak met max. 12 kledingstukken per kamer per week
  • Late check-out tot 15:00u (enkel indien beschikbaar)
  • Als gast van Reef Oasis Senses mag u tevens gebruik maken van de faciliteiten van Reef Oasis Beach

(All Inclusive formule is onder voorbehoud)

Vluchtinformatie

U vliegt aan op de luchthaven van Sharm el Sheikh. De chartervluchten naar Sharm el Sheikh zullen worden uitgevoerd door Transavia, Air Cairo of Arke Fly (afhankelijk van de vertrekperiode en vertrekdag). Indien u vliegt met Arke Fly en de U classe (Economy) is niet meer beschikbaar wordt u ingedeeld in de M classe (Comfort). Voor de Comfort klasse wordt een toeslag berekend. Het kan voorkomen dat u een tussenlanding heeft. U wordt per (bus)transfer van/naar uw hotel gebracht. Na telefonische bevestiging is uw boeking definitief.

Online stoel reservering bij Transavia.com

24 uur voor vertrek:

U kunt 24 uur voor vertrek gratis inchecken bij vluchten die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link. U dient uw factuurnummer met een 0 ervoor in te vullen en de stappen te volgen die worden aangegeven.

Vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek:

U kunt 3 weken tot 48 uur voor vertrek online een stoel reserveren voor de heen- en terugreis die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link. U dient direct een stoel voor de heen- en terugreis te reserveren, de code is maar eenmalig te gebruiken. Na het invoeren van deze code wordt deze geblokkeerd.

Voor een normale stoel betaalt u 7,50 per persoon per enkele reis en voor een stoel met extra beenruimte betaald u 20,- per persoon per enkele reis (indien beschikbaar). U dient uw factuurnummer met een 0 ervoor in te vullen en de stappen volgen die worden aangegeven.

Voor alle (hand)bagage regels informeert u bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

Visuminformatie

De luchthaven van Sharm el Sheikh kent 2 verschillende soorten visa: een stempel (Gulf stamp, gratis) en een visum (tegen betaling van 20,- p.p.). Wanneer u maximaal 8 dagen in Sharm el Sheikh verblijft (en uw heen- en terugvlucht naar en vanaf Sharm el Sheikh gaan) en u ter plaatse geen excursies boekt, bent u niet verplicht een visum aan te schaffen. Wij raden u echter ten zeerste aan om het visum aan te schaffen. U heeft dit nodig indien u in geval van nood naar de Nederlandse Ambassade in Cairo zou moeten gaan. Ook kan het zijn dat u plotseling naar Nederland terug zou moeten reizen. Dit gebeurt vaak via Cairo en is enkel mogelijk met visum. Wanneer u eenmaal de douane bent gepasseerd is het niet meer mogelijk om achteraf alsnog een groot visum aan te schaffen. Het visum is verkrijgbaar bij de Egyptische vertegenwoordiger van Sky Tours. De kosten hiervoor worden verrekend in de transfer bus. Tevens dient u in de transferbus aan de host 5,- p.p. voor fooien te voldoen, onafhankelijk van het afnemen van de stempel of het visum. Blijft u langer dan 8 dagen in Sharm el Sheikh en bent u van plan ter plaatse deel te namen aan excursies (Cairo, bepaalde gedeelten in de Sinai-woestijn, natuurgebied Ras Mohammed), dan dient u een visum aan te schaffen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Reef Oasis Senses Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail