New Tower Afbeelding New Tower
New Tower
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

New Tower


gelegen langs de prachtige gouden zandstranden van Toren Bay is het Albatros Club Tower Bay, een groot resort en biedt een idyllische omgeving. Het hotel ligt omringd door aangelegde tuin gronden en ligt op slechts een steenworp van het prachtige strand, biedt een prachtig uitzicht over de Rode Zee en in de richting van de Golf van Akaba en het eiland Tiran. Duikers vaak komen naar dit gebied om zijn prachtige...

Hotel o.b.v. Volgens programma



gelegen langs de prachtige gouden zandstranden van Toren Bay is het Albatros Club Tower Bay, een groot resort en biedt een idyllische omgeving. Het hotel ligt omringd door aangelegde tuin gronden en ligt op slechts een steenworp van het prachtige strand, biedt een prachtig uitzicht over de Rode Zee en in de richting van de Golf van Akaba en het eiland Tiran. Duikers vaak komen naar dit gebied om zijn prachtige onderwater leven, en een verblijf in dit hotel is ideaal voor degenen die willen de kristalheldere zee wateren verkennen. Dit gedeelte van de Sinai kustlijn heeft een groot aantal riffen en duiklocaties, zoals de Gordon Reef en de Jackson Gordon Reef. Met een internationaal duikcentrum in het resort kun je zelfs leren hoe te verdiepen in de diepe blauwe zee tijdens uw verblijf. Er zijn tal van activiteiten die worden aangeboden in het resort, of u wilt proberen een aantal watersporten op het Aqua Centre, genieten van een leuke rondje midgetgolf of ga naar het strand voor een partijtje volleybal. Aquagym en waterpolo zijn te vinden in de hotels zwembad, dat een gebied voor kinderen, evenals een zonneterras heeft. Andere spellen zijn tennis, biljart, tafeltennis, voetbal en Franse ballen. Voor sommige toegeeflijk ontspannende momenten, de hotels spa-en wellness-centrum is de plek om het hoofd om, waar u kunt genieten van een massage, relaxen in de sauna en jacuzzi, of fit blijven in de goed uitgeruste fitnessruimte.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

New Tower 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail