Jaz Mirabel Beach Afbeelding Jaz Mirabel Beach
Jaz Mirabel Beach
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Jaz Mirabel Beach



Jaz Mirabel Beach


Jaz Mirable Beach biedt een prachtig uitzicht over de Rode zee. Het hotel ligt aan de oevers van een laguna in Nabq Bay. De stijl van het hotel is een combinatie van Toscaanse architectuur met warme Egyptische tinten. Het hotel heeft verleidelijke restaurants en hippe bars, ongerepte stranden en moderne, stijlvolle kamers. Er zijn lokale gerechten beschikbaar in het Oosterse Tarbouch restaurant.


Ligging


Het hotel heeft een prachtige ligging aan de oer van Nabq Bay, het is slechts tien minten verwijderd van het Sharm El Sheikh internationale vliegveld. Op een steenworp aftsnad ligt een ongerept wit zandstrand en dichtbij is een winkelstraat van Souk Mirable.


Jaz Mirabel Beach ligt aan de oevers van een lagune in Nabq Bay, een tien minuten rijden van Sharm El-Sheikh International Airport. op 1 i mijl van ongerepte witte zand strand of loungen bij een van de twee grote zwembaden.


Faciliteiten


Receptie, fitnessruimte, whirpool, saunas, Mirable spa, nachtelijke shows, amfitheatre, nachtclub, 4 grote zwembaden, strand volleybal/tennis/voetbal, tennisbanen, boogschieten, animatie team, kids club, 2 kinderbaden, 5 waterglijbanen, 2 jungle gym toestellen, 4 restaurants en 3 barren.


Kamers


Jazz Mirable Beach heeft 645 comfortabele en aangename ingerichte kamers en suites, waaronder 102 standaard kamers van 25mi en 480 deluxe familiekamers van 37 mi. Alle kamers beschikken over een airconditioning, een groot balkon of terras om van het uitzicht te genieten, tafel en 2 stoelen, luxe badkamer met douche, satelliet tv, telefoon met een directe buitenlijn, mini bar en een eigen kluisje.


Verzorging






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Jaz Mirabel Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail