Iberotel Palace Hotel Afbeelding Iberotel Palace Hotel
Iberotel Palace Hotel *****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Iberotel Palace Hotel

*****

Een prachtig verzorgd hotel aan de baai van El Maya, op loopafstand van het oude stadje. Al jaren een topper in ons aanbod. Geroemd wordt de persoonlijke en vriendelijke service.

Hotel o.b.v. Halfpension



Hotel Iberotel Palace

Een prachtig verzorgd hotel aan de baai van El Maya, op loopafstand van het oude stadje. Al jaren een topper in ons aanbod. Geroemd wordt de persoonlijke en vriendelijke service.

Ligging Hotel Iberotel Palace

Aan het prive zandstrand, ca. 350 meter van oud Sharm el Sheikh en ca. 7 kilometer van het centrum van Naama Bay. Driemaal per dag shuttlebus service naar Naama Bay.

Faciliteiten Hotel Iberotel Palace

Receptie, lounge, winkeltje, binnenbad en discotheek. Tuin met twee (aaneengesloten) zwembaden (verwarmbaar november-maart), zonneterrassen, ligbedden, badhanddoekservice en parasols. Tegen betaling: draadloos internet, sauna en massages. Totaal 263 kamers.

Sport en Entertainment Hotel Iberotel Palace

Tafeltennis, fitness en beachvolleybal. Dagelijks lichte animatie, live muziek en shows. Tegen betaling: biljart, twee tennisbanen met verlichting en tennisrackets.

Eten en Drinken Hotel Iberotel Palace

Twee buffetrestaurants, Italiaans a la carte restaurant, pool-/snackbar, beach-/snackbar en lobbybar. Verblijf op basis van halfpension of all inclusive.

Voor de kinderen Hotel Iberotel Palace

Miniclub (4-12 jaar; dagelijks; 7 uur per dag), kinderbad, speeltuintje, kinderdisco en kindermaaltijden.

All-inclusive Hotel Iberotel Palace

Wanneer u voor all inclusive kiest, dan is bij de prijs inbegrepen: - ontbijt-, lunch- en dinerbuffet - 1x per verblijf diner in Italiaans a la carte restaurant - diverse snacks (12.00-16.30 uur) - ijsjes (10.00-zonsondergang) - fris- en lokale alcoholische dranken (10.30-0.00 uur) - cocktailreceptie met het management (1x per verblijf) - fruitmand (bij aankomst) - orientaals gebak (bij aankomst) - wasserette - minibar (alleen frisdrank) - badjassen/ slippers - diverse sporten - dagelijks animatie en live entertainment



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Iberotel Palace Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail