Hyatt Regency Sharm El Sheikh Afbeelding Hyatt Regency Sharm El Sheikh
Hyatt Regency Sharm El Sheikh
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Hyatt Regency Sharm El Sheikh


Wit zand paradijs Binnen handbereik van Naama Bay Beach en Sharm El Sheikh Golf Resort, dit Sharm el Sheikh hotel ligt aan een eigen strand met wit zand. Een bezienswaardigheid in de Sharks Bay Beach en Montazah Beach. Ontspan in stijl Zonnen op Hyatt Regency Sharm El Sheikhs eigen witte zandstrand of een dagje ontspannen in de volledig uitgeruste spa. Daarna kunt u genieten van een maaltijd in een van de...

Hotel o.b.v. Volgens programma



General

Arcade/game room Total number of rooms - 471 Number of floors - 2 Audiovisual equipment Babysitting or childcare  Express check-in Childrens club Health club Free parking Shoe shine 



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hyatt Regency Sharm El Sheikh 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail