Beach Albatros Afbeelding Beach Albatros
Beach Albatros ****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Beach Albatros

****

Beach Albatros is hooggelegen in de baai van Sharm Elmaya en biedt u een panoramisch uitzicht over de Rode Zee. Het is hier niet alleen genieten van het uitzicht, maar ook van het heerlijke zwembad, de fijne keuken, de gezellige bars en natuurlijk van de leuke activiteiten die door het eigen professionele animatieteam worden georganiseerd.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging: Beach Albatros in Om El Sid

Hooggelegen in de baai van Sharm Elmaya en direct aan het privestrand dat per trap of per lift is te bereiken. Het levendige Naama Bay vindt u binnen 10 min. rijafstand. Al snel bent u in het oude centrum waar u kunt slenteren door de Souk, 5 min. rijafstand en te bereiken per hotelshuttleservice.

Faciliteiten: Beach Albatros

Beach Albatros telt 228 kamers, is wijds opgezet en beschikt over een hoofdgebouw met 3 verdiepingen en bungalows. Een receptie, lounge met zitjes en TV hoek en 5 bars. Voor lichte maaltijden is er een snackbar, worden er bij de 2 buffetrestaurants smakelijke gerechten klaargemaakt en is er een Italiaans a la carte restaurant waar u een heerlijk menu voorgeschoteld krijgt. In de tuin liggen 2 zwembaden en 2 aparte kinderbaden. Rondom de baden en op het strand kunt u gebruik maken van ligbedden, matrasjes, parasols en van de badhanddoekenservice. Voor de kinderen is er een speeltuin en een miniclub (4-12 jaar). Tegen betaling treft u er een kapper, artsenservice, babysitter, wasserette, winkeltjes, pinautomaat en internetmogelijkheden (vast en wifi ) aan. Speciaal voor u: U heeft gratis toegang tot de betoverende, professionele show Fantasia in Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Club (incl. transfer)

Uw hotelkamer:

Uw standaard kamer is voorzien van airco, telefoon, satelliet-TV, minibar (dagelijks gevuld met 1 fles water per persoon), kluisje (tegen betaling) en badkamer met douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon of terras met zitje.

Sport & Ontspanning:

U zult zich niet vervelen in Beach Albatros daar u actief kunt meedoen met strand- en zwembad spellen, fitness, darts, tafeltennis, jeu de boules en aerobics. Tegen betaling tennis, biljart, duiken en watersporten op het strand. In het Spa Center kunt u totaal ontspannen. Er is een sauna, jacuzzi, stoombad, Turkse bad en massage mogelijkheid (allen tegen betaling). Het animatieteam verzorgt dagelijks leuke activiteiten.

Verzorging: Beach Albatros

All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (18.30-21.30) en laat diner (21.30-4.00), allen in buffetvorm. Inclusief snacks (12.00-17.00), ijsjes (12.00-14.00), koffie/thee met koekjes (15.30-17.00) en alle lokale (non-)alcoholische drankjes van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: import drank, verse fruitsappen en roomservice.

Boekingscode: COR



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Beach Albatros 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail