Three Corners Happy Life Afbeelding Three Corners Happy Life
Three Corners Happy Life ****
Bestemming: Rode Zee - Marsa Alam

Three Corners Happy Life

****

Happy Life Hotel is een verzorgd en comfortabel 4 sterren hotel. Het hotel ligt direct aan het 200 m lange uitgestrekte privestrand en is paradijselijk gelegen vanwege het huisrif met tal van vissoorten en koraal die voor snorkelaars en duikers een must see is. Ook voor gezinnen met kinderen heeft dit hotel vele faciliteiten, of u nu voor rust of een actieve vakantie gaat... Happy Life biedt het allemaal.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Happy Life

Happy Life Hotel is een verzorgd en comfortabel 4 sterren hotel. Het hotel ligt direct aan het 200 m lange uitgestrekte privestrand en is paradijselijk gelegen vanwege het huisrif met tal van vissoorten en koraal die voor snorkelaars en duikers een must see is. Ook voor gezinnen met kinderen heeft dit hotel vele faciliteiten, of u nu voor rust of een actieve vakantie gaat... Happy Life biedt het allemaal.

Ligging

Happy Life ligt aan het lang gerekte paradijselijke strand ten noorden van het plaatsje Marsa Alam. Op ca. 25 km ten noorden van het hotel ligt de luchthaven van Marsa Alam. Het kleine centrum Abu Dahab ligt op ca. 5 km afstand.

Faciliteiten

Receptie, ruim ingerichte lounge met lobbybar, Fresh Fruit House Bar, poolbar, strandbar, snackbar, buffetrestaurant voor ontbijt/lunch en diner, Italiaans a la carte restaurant en visrestaurant Happy Dolphin. Internet cafe en winkeltjes. 2 Zoetwaterbuitenzwembaden met apart kinderbad, 3 glijbanen, lazy river, badhanddoekenservice, zwembadterras met ligbedden, matras en parasols. Sport en spelmogelijkheden zoals biljard, strand voet- en volleybal en dagelijks animatieprogramma, kids club en fitness ruimte. Duikschool Lagona Divers.

Kamers

U verblijft in een standaard 2-persoonskamer, alle kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van televisie, kluisje, airco, minibar en koffie/thee faciliteiten. Badkamer met bad en douche, wastafel met spiegel, haardroger en toilet. Alle kamers hebben zeezicht en zijn voorzien van tafel met zitje. Happy Life beschikt tevens over kamers met tussendeur en enkele kamers voor gasten met beperkte mobiliteit.

Visuminformatie

Nederlanders dienen in het bezit te zijn van een geldig paspoort dat bij vertrek uit Egypte nog ten minste zes maanden geldig is. Bij aankomst in Egypte bent u verplicht een visum aan te schaffen. Onze reisleiding regelt dit voor u op de luchthaven ter plaatse. De kosten a 25,- p.p. voor visum, handling en fooien dient u te voldoen bij de reisleiding in de transfer bus. Voor reizen vanaf vertrek 1 april naar Hurghada (e.o.), Marsa Alam en Luxor zal deze 25,- p.p. in rekening worden gebracht bij boeking.

Verzorging

U verblijft hier op basis van all inclusive.

All Inclusive formule Happy Life Hotel

ontbijtbuffet van 07:00 tot 10:00 uur lunchbuffet van 13:00 tot 15:00 uur snacks van 11:00 tot 13:00 uur after noon thee met cake van 17:00 tot 19:00 uur dinerbuffet van 19:00 tot 22:00 uur

In de All Inclusive formule zijn frisdrank, bier (lokaal), wijn alleen tijdens lunch en dinerbuffet(lokaal) en lokale alcoholische dranken inbegrepen op de door het hotel aangewezen tijden en plaatsen.

Transfer en visuminformatie

Als u in Marsa Alam verblijft is het verplicht een visum aan te schaffen a 20,- p.p. U dient zelf uw visum bij aankomst op de luchthaven af te halen, er is geen lokale vertegenwoordiger van ons aanwezig. Buiten staat een vertegenwoordiger van het hotel op u te wachten met een bordje met uw naam of met het hotel waarin u verblijft. Tevens dient u in de transferbus aan de host 5,- p.p. voor fooien te voldoen, onafhankelijk van het afnemen van de stempel of het visum. De transfer voor de terugreis wordt ook door de vertegenwoordiger van het hotel verzorgd. U dient een dag voor vertrek een afspraak te maken bij de receptie van het hotel om te weten hoe laat u op de dag van vertrek klaar moet staan.

Duiken bij Happy Life Marsa Alam

Lagona Divers biedt al ruim 17 jaar de mooiste duikervaringen aan in Egypte en Indonesie. Het team bestaat uit gecertificeerde duikinstucteurs en gidsen (o.a. PADI, CMAS). In 2011 heeft Lagona Divers in het Happy Life Resort in Marsa Alam een nieuwe vestiging geopend. Er worden PADI duikcursussen aangeboden voor zowel de beginnende als de geoefende duiker. Daarnaast worden er ook verschillende duikpakketten aangeboden en worden er ter plaatse duikexcursies naar o.a. de bekende duikstekken Elphinstone en Brothers Islands aangeboden.

Meer informatie over alle duikmogelijkheden vindt u onder het tabje activiteiten/duiken.

Duiken bij Happy Life Marsa Alam

Lagona Divers biedt al ruim 17 jaar de mooiste duikervaringen aan in Egypte en Indonesie. Het team bestaat uit gecertificeerde duikinstucteurs en gidsen (o.a. PADI, CMAS). In 2011 heeft Lagona Divers in het Happy Life Resort in Marsa Alam een nieuwe vestiging geopend. Er worden PADI duikcursussen aangeboden voor zowel de beginnende als de geoefende duiker. Daarnaast worden er ook verschillende duikpakketten aangeboden en worden er ter plaatse duikexcursies naar o.a. de bekende duikstekken Elphinstone en Brothers Islands aangeboden. Heeft u geen duikbrevet, maar wilt u wel snorkelenOok daarvoor zijn er ter plaats verschillende mogelijkheden.

Duiken met Lagona Divers

De standaard duikpakketten omvatten duiken op het huisrif. De eerste duik is altijd onder begeleiding en wordt gezien als welkomstduik en vaardigheden-check. Om onbegeleid te mogen duiken op het huisrif dient u minimaal 30 gelogde duiken te hebben gemaakt en te duiken met een buddy. Heeft u minder dan 30 gelogde duiken of duikt u zonder buddy, dan kunt u tegen een toeslag van 5,- per duik onder begeleiding duiken. Ook duiken met een prive-gids is mogelijk, tegen een toeslag van 10,- per duik.

Tarieven Duikpakketten

  • Duikpakket van 6 duiken 120,- per persoon
  • Duikpakket van 10 duiken 190,- per persoon
  • Duikpakket van 15 duiken 280,- per persoon
  • Duikpakket van 20 duiken 330,- per persoon

Heeft u nog geen duikbrevet en wilt u leren duiken?

De Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI, waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

Tegen een toeslag van 319,- per persoon kunt u deze Open Water Cursus bijboeken bij uw reis. De cursus is inclusief het gebruik van de duikuitrusting. Ter plaatse betaalt u de kosten voor het brevet (ca. 50 euro). Het benodigde lesboek (ca. euro) kunt u zowel ter plaatse bij de duikschool als voor vertrek bij een PADI duikwinkel bij u in de buurt aanschaffen.

Tijd besparen op vakantie tijdens uw cursus?

Begin uw cursus in Nederland en haal uw brevet in Egypte!

Het is mogelijk om een deel van de cursus in Nederland al af te ronden zodat u ter plaatse optimaal van uw vakantie kunt genieten. Vraag bij onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden.

Overige cursussen

  • PADI Advanced Open Water Cursus 239,- per persoon
  • PADI Nitrox 99,- per persoon

Bijkomende kosten (ter plaatse te voldoen), per persoon

  • Rifbelasting/havenbelasting 3,- per dag
  • Prive-gids 10,- per duik
  • Gids (kleine groepen) 5,- per duik
  • Nachtduik/vroege ochtend duik 9,- per duik
  • Trip Elphinstone 15,-
  • Duiktrip per jeep/busje/pick up 6,- (halve dag/1 duik)
  • Duiktrip per jeep/busje/pick up 10,- (hele dag/2 duiken)
  • Boottrip (hele dag incl snack) 25,-
  • Volledige duikuitrusting 27,- per dag / 150,- voor 6 dagen
  • Duikcomputer 4,- per dag
  • Duiklamp 4,- per duik
  • Masker, vinnen, compas 3,- per dag per item
  • Snorkel 1,- per dag
  • Regulator, duikvest, wetsuit, shorty 9,- per item per dag
  • PADI Open Water Diver lesboek 40,-
  • PADI Advanced Diver lesboek 35,-
  • Certificatiekosten duikbrevet 50,- (onder voorbehoud)

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met Duikreizen!

Tel: 0900-0977

Of stuur een email naar info@duikreizen.nl



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Three Corners Happy Life 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail