The Oasis Afbeelding The Oasis
The Oasis ****
Bestemming: Rode Zee - Marsa Alam

The Oasis

****

Minimaal aantal personen: 2 Prijs vanaf: 744,00 pp. Locatie: Marsa Alam Accommodatie: The Oasis **** Verblijf: hotelkamer Standaard, hotelkamer Deluxe Duikschool: Werner Lau / Sinai Divers

Hotel o.b.v. Volgens programma



The Oasis

The Oasis is een intiem, mooi, comfortabel hotel voor duikers en voor diegenen die even rustig willen uitblazen. Het is gelegen aan een lang strand, net ten noorden van Marsa Alam. Het resort betovert je met zijn unieke architectuur, zijn intieme ambiance en zijn heerlijke rust. Op dit moment bestaat het uit 49 chalets rondom het hoofdgebouw in de vorm van een bedoeienen dorpje met kleine steegjes en kronkelende treden van fossiele koraalsteen.

Het resort is gelegen in Zuid-Egypte, ongeveer 20 kilometer ten noorden van het dorpje Marsa Alam, direct aan de kust van de Rode Zee. Deze oase van rust is ingebed in zeer ruim terrein, ver genoeg van de weg en van het lawaai van het luchtverkeer. De internationale luchthaven van Marsa Alam ligt op ongeveer 25 minuten rijden, ongeveer 40km naar het zuiden. De internationale luchthaven van Hurghada ligt 270km ten noorden van THE OASIS. De transfer over de in goede staat verkerende weg duurt ongeveer 3 uur langs de prachtige kust van de Rode Zee.

Naast de receptie en de kantoren bevindt zich in het hoofdgebouw ook een kleine bazaar en het duikcentrum. Hier is het ook mogelijk om kleine aankopen te doen.

Een ander highlight in het resort is het grote en diepe zwembad (waardoor perfect voor duikinstructie). Terwijl je ontspannen in dit zwembad ligt, word je beloond met een geweldig uitzicht op zee.

The Oasis is heel bijzonder. Zeer weinig plaatsen in Egypte bieden de rust en ontspanning die je hier kunt genieten.

Geaccepteerde credit cards zijn Euro-, Master- en Visa-Card.

Opbouw reissom

Richtlijn voor retourvlucht Amsterdam-Marsa Alam inclusief taxes en toeslagen, transfers, 7 nachten in een standaard bungalow (v.a. 2 personen) o.b.v. halfpension.

Vluchten en beschikbaarheid

De reissom is gebaseerd op de goedkoopste vluchtklasse en voordeligste 2pkamer in een bepaalde periode. Indien de vlucht niet meer beschikbaar is ten tijde van de offerte/boeking kopen wij de volgende laagst beschikbare vlucht in bij collega touroperators. Wij stellen u hiervan altijd op de hoogte voordat een boeking definitief wordt.

TOURIA



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

The Oasis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail