Titanic Resort & Aqua Park Afbeelding Titanic Resort & Aqua Park
Titanic Resort en Aqua Park ****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Titanic Resort en Aqua Park

****



Titanic Resort & Aqua Park is een uitstekend 4-sterren All Inclusive hotel en is werkelijk van alle gemakken voorzien. Jong en oud zullen zich uitstekend vermaken. Het resort beschikt onder andere over een Wellness Center, een spectaculair Aqua Park, comfortabele kamers en een privé strand. Kortom, een uitstekende keuze voor je vakantie!




Ligging: Titanic Resort & Aqua Park nabij Hurghada

Het privé strand van Titanic Resort & Aqua Park ligt op ongeveer 700 meter. Het is een langzaam aflopend strand waardoor het heel kindvriendelijk is. Hurghada ligt op ongeveer 17 kilometer afstand. In de omgeving van het hotel vind je diverse winkeltjes.

Faciliteiten: Titanic Resort & Aqua Park

Titanic Resort & Aqua Park beschikt over 331 kamers verdeeld over meerdere gebouwen. In het hoofdgebouw vind je de prachtige lobby met zitjes, de 24-uursreceptie en liften (in de overige gebouwen is geen lift aanwezig). In de tuin vind je meerdere zwembaden en een kinderbad. De zwembaden worden omringd door een zonneterras waar de ligbedden en parasols voor je klaar staan. Het resort biedt een gratis badhanddoekenservice. Voor nog meer waterpret is er een spectaculair Aqua Park (toegang is gratis) met onder andere diverse zwembaden, 30 glijbanen en een a??Rafting Rivera??. Maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant en verfrissende drankjes zijn te verkrijgbaar bij diverse bars. Je kunt ook dineren in één van de 3 ? -la-carterestaurant (vooraf reserveren). Tevens biedt Titanic Resort & Aqua Park een doktersservice, diverse winkeltjes, wifi en een wasservice (alle tegen betaling). Voor de kinderen is er een speelruimte, een miniclub (4-12 jaar) en een minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamers (max. 2 volw. + 2 kind.) in Titanic Resort & Aqua Park zijn netjes en ruim en beschikken over airconditioning, televisie, minibar (gevuld met water), kluisje (gratis), telefoon en een balkon of terras met zitje. Een badkamer met douche, toilet en föhn.

Voor gezinnen zijn er familiekamers, deze bestaan uit 2 ruimtes.

In de zomer (2018) kun je ook kiezen voor een voordeelkamer (2 personen), deze kamer kan ten opzichte van ligging, grootte en faciliteiten afwijken ten opzichte van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Titanic Resort & Aqua Park biedt de volgende activiteiten: fitness, tafeltennis, beachvolleybal, boccia, darts en aerobics. Biljart en diverse watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Wellness Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, het Turks bad, de jacuzzi en massages. Het animatieteam verzorgt iedere dag een gevarieerd dag- en avondprogramma.

Verzorging Zomer 2018 en Winter 2018-2019: Titanic Resort & Aqua Park?

Je verblijft in Titanic Resort & Aqua Park op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.00-21.00), alle in buffetvorm. Snacks (13.00-16.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en ijs (13.30-14.30 en 19.00-21.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tijdens je verblijf kun je 1 maal dineren in 1 van de 2 ? -la-carterestaurants (vooraf reserveren). Tegen betaling: blikjes drinken, verse vruchtensappen, diner in het ? -la-carterestaurant (vooraf reserveren), Captain Smith bar en alle consumpties na 00.00 uur.

Handig om te weten:

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor a??27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euroa??s afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfotos mee te nemen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze. 
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen. 
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen. 

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven. 



Titanic Resort en Aqua Park 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail