Titanic Palace Resort Afbeelding Titanic Palace Resort
Titanic Palace Resort *****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Titanic Palace Resort

*****

Titanic Palace is een groots opgezet resort aan de Rode Zee, dat samen met Titanic Beach een groot geheel vormt. Titanic Palace ligt aan het prive-strand en beschikt over een scala aan faciliteiten, zoals verschillende zwembaden, bars, restaurants, kinderclub, een uitgebreid animatieteam en een aquapark met glijbanen voor jong en oud. Als gast van Titanic Palace mag u tevens van vrijwel alle faciliteiten van...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Titanic Palace is een groots opgezet resort aan de Rode Zee, dat samen met Titanic Beach een groot geheel vormt. Titanic Palace ligt aan het prive-strand en beschikt over een scala aan faciliteiten, zoals verschillende zwembaden, bars, restaurants, kinderclub, een uitgebreid animatieteam en een aquapark met glijbanen voor jong en oud. Als gast van Titanic Palace mag u tevens van vrijwel alle faciliteiten van Titanic Beach gebruik maken. Het resort bestaat uit een hoofdgebouw en verschillende kamergebouwen, die rondom de zwembaden liggen. Het hotel bestaat uit laagbouw (max. 2 verdiepingen).

Ligging

Titanic Palace Resort vormt samen met Titanic Beach een groots opgezet complex. Het complex ligt aan het prive-strand en op ca. 17 km afstand van het toeristische centrum Sakkala. De luchthaven en het nieuwe centrum liggen beiden op ca. 10 km afstand. Er rijdt een shuttlebus naar het centrum. Een groot deel van de faciliteiten wordt gedeeld met Titanic Beach Resort.

Faciliteiten

Receptie, geldautomaat, lobby met bar, loungebar, discobar, strandbar, zwembadbar, 2 buitenbars met terras, 2 buffetrestaurants, 7 a la carte restaurants (Indiaas, Mexicaans, Aziatisch, Italiaans, Orientaals, Chinees en visspecialiteiten), internetgelegenheid, wifi in de openbare ruimten (tegen betaling), winkeltjes, speeltuin en kinderclub. Wellness center met massagemogelijkheden, sauna, stoombad, hammam, fitnessruimte en schoonheidsbehandelingen. Drie grote buitenzwembaden (waarvan een verwarmd), verschillende kleine zwembaden bij de kamers, kinderzwembad, zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekenservice (ook op het strand). Er zijn tevens verschillende faciliteiten voor sport en spel, zoals een tennisbaan, minigolf, tafeltennis, bowlingbaan, poolbiljart, tafelvoetbal, playstation, videospelletjes, airhockey, duikschool en watersportmogelijkheden op het strand (snorkelverhuur, windsurfen en kitesurfen). Er is dagelijks een animatieprogramma, voor zowel kinderen als volwassenen, met overdag verschillende activiteiten en in de avond een entertainmentprogramma. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten dient u ter plaatse een vergoeding te betalen. Er zijn geen liften aanwezig. Wel zijn er 2 roltrappen in het hoofdgebouw. Aquapark

Aquapark met verschillende zwembaden (waarvan een aantal verwarmbaar), 8 grote waterglijbanen, rafting rivier, golfslagbad en een groot kinderzwembad (verwarmbaar) met een piratenschip en verschillende kinderglijbanen. Het aquapark is de gehele dag geopend (van 10:00 tot 18:00 uur in het zomerseizoen en van 10:00 tot 17:00 uur in het winterseizoen). Toegang is inbegrepen in de all inclusive formule.

Kamers

Titanic Palace Resort beschikt over standaardkamers (ca. 48 m?), swim up kamers (met trapje naar het zwembad), superiorkamers (ca. 55 m?), familiekamers en enkele aangepaste kamers voor mindervalide/invalide gasten. U verblijft in een standaardkamer. Alle kamers zijn in lichte kleuren ingericht en voorzien van airconditioning, kluisje, telefoon, LCD televisie, minibar, badkamer met douche, wastafel, toilet en haardroger. Terras of balkon met zitje. Extra slaapplaatsen d.m.v. sofabed op de kamer. De standaardkamer zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen/babys tot 12 jaar. De kamers met tussendeur en de familiekamers (ca. 58 m?) zijn op aanvraag en tegen een toeslag te boeken.

Transfers

Deze reis is exclusief de transfers van de luchthaven naar uw accommodatie en vice versa. Deze kunt u tegen een toeslag optioneel bijboeken.

Vluchten

U vliegt aan op de luchthaven van Hurghada. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf verschillende luchthavens, zoals Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf of Brussel. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.

Beschikbaarheid

Reserveringen worden definitief aan u bevestigd nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie of vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief aanbieden.

Paspoort & Visuminformatie

Om af te reizen naar Egypte dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort, dat bij vertrek uit Egypte nog minimaal 6 maanden geldig is. Tevens dient u bij aankomst op de luchthaven in Egypte een visum aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 27,- per persoon. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of met een ander soort reisdocument (zoals bijvoorbeeld een diplomatiek of militair paspoort, etc) dienen contact opnemen met de Egyptische ambassade in Den Haag. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om voor de juiste, geldige reisdocumenten en benodigde visa te zorgen. De reisorganisatie is hiervoor niet aansprakelijk.

Verzorging

U verblijft in het Titanic Palace Resort op basis van all inclusive.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Titanic Palace Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail