Titanic Beach en Aquapark Afbeelding Titanic Beach en Aquapark
Titanic Beach en Aquapark *****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Titanic Beach en Aquapark

*****

Direct aan het lange zandstrand. Het voor de kust gelegen rif van het hotel nodigt uit tot duiken en snorkelen. Via een ca. 900 m lange zwemsteiger komt u in zee. Zwemmen bij het voorste gedeelte is afhankelijk van eb en vloed. Winkelmogelijkheden liggen in de directe omgeving. De afstand tot het centrum is ca. 18 km.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Titanic Beach en Aquapark

Plaats

Egypte, Hurghada, Hurghada

Ligging

Direct aan het lange zandstrand. Het voor de kust gelegen rif van het hotel nodigt uit tot duiken en snorkelen. Via een ca. 900 m lange zwemsteiger komt u in zee. Zwemmen bij het voorste gedeelte is afhankelijk van eb en vloed. Winkelmogelijkheden liggen in de directe omgeving. De afstand tot het centrum is ca. 18 km.

Faciliteiten

Het luxueuze, geheel airconditioned comforthotel met royaal aangelegde zwembadcomplex heeft bovendien nog een aquapark met waterglijbanen (min. lichaamslengte 1,20 cm, open van 10.00-13.00 en van 14.00-17.00 uur), golfslagbad en kunstmatig aangelegde rivier met prachtig uitzicht op het Rode Zee. Zonneterras, ligbedden en parasols (voor de gasten gratis bij het zwembad en aan het strand) en pool-/strandbar. Elegant ingerichte lobby met receptie en lobbybar. Verder hoofdrestaurants (waarvan een alleen voor volwassenen), 5 a la carte restaurants, internethoek (tegen betaling), discotheek, shops, kleine supermarkt, bank en kapsalon. Egyptische categorie: 5 sterren, 608 kamers.

Verzorging

all inclusive: uitgebreid ontbijtbuffet, s middags en s avonds gevarieerd buffet. Uitslapersontbijt in het restaurant Tarboush van 10.00-12.00 uur. 2x per week een diner in een van de 5 a la carte restaurants. In het restaurant Cal worden alleen maaltijden voor volwassenen aangeboden. Bij het diner is gepaste kleding vereist. Drankjes bij de maaltijden. De hele dag door worden diverse snacks aangeboden. Lokale alcoholische dranken en frisdrank 24 uur per dag inbegrepen aan de bars die open zijn. Dagelijks aanvullen van de minibar (frisdrank).

Sport & Fitness

Tennis, tafeltennis en minigolf inbegrepen. Duik-/watersport, kunstlicht en bowling tegen betaling.Fitnessruimte (ca. 75m2) met verschillende cardio- en krachttoestellen inclusief.

Fitness & Wellness

1x per verblijf massage (20 minuten). 1x per verblijf kapper voor dames (wassen en knippen) vanaf 18 jaar, fitnessruimte inbegrepen. Spa-/wellness met sauna, stoombad, jacuzzi en massage tegen betaling.

Entertainment

Gevarieerd animatieprogramma (meertalig) met spelletjes en sportwedstrijden zoals beachvolleybal en waterpolo, biljart en darts (tegen bet.). s Avonds shows, muziek en dans.

Voor kinderen

s Morgens van 10.30-12.00 uur en s middags van 15.00-17.00 uur miniclub (meertalig) voor kinderen van 4-12 jaar. Kinderbadje, kleine kinderbioscoop en kinderbuffet.

U verblijft

Comfortabele kamers (2-3 pers.) met airco (individueel regelbaar), minibar, telefoon, sat.-tv, kluisje, bad/douche, fohn, wc, balkon of terras, naar keuze tuin-/zwembadzicht. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor alleengebruik. Familiekamers (ca. 50m2, 4 pers.) hebben een aparte slaapkamer en een gemeenschappelijke badkamer.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Titanic Beach en Aquapark 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail