Stella Di Mare Garden Resort Afbeelding Stella Di Mare Garden Resort
Stella Di Mare Garden Resort
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Stella Di Mare Garden Resort


Stella Di Mare Garden Resort (ex. Stella Makadi Garden) is het jongste zusje van het inmiddels bekende hotel Stella Di Mare (ex. Stella Makadi Beach). Dit hotel voldoet aan alle dromen voor een heerlijke relaxvakantie. U zult genieten van de vele faciliteiten die speciaal ontworpen zijn voor alle leeftijden. Dit hotel zal het woord "genieten" zeker waarmaken. Naast alle faciliteiten van dit fijne hotel kun je ook gebruikmaken van de faciliteiten van het zusterhotel Stella Di Mare!



Ligging: Stella Di Mare Garden Resort in Makadi Bay

Stella Di Mare Garden Resort (ex. Stella Makadi Garden) ligt een kleine 15 min. lopen van het strand en 10 min. lopen naar Stella Di Mare (ex. Stella Makadi Beach) waar je ook (met uitzondering van het hoofdrestaurant) van de faciliteiten gebruik mag maken. Er is een non-stop shuttle bus service naar Stella Di Mare wat direct aan het strand ligt.

Faciliteiten: Stella Di Mare Garden Resort

Het 5-sterren Stella Di Mare Garden Resort heeft 721 kamers verdeeld over 39 kleine gebouwen, met slechts een aantal verdieping, verdeeld over de grote tuinen. Alle gebouwen beschikken over een lift. Er zijn maar liefst 5 zwembaden waaronder een verwarmd zwembad, een activiteiten zwembad met een glijbaan en een golfslagbad, een jacuzzipool en een kinderzwembad. Bij de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar en kun je gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Het hoofdrestaurant verwent je met heerlijke buffetten voor je ontbijt, lunch en diner. Je kunt zowel binnen als buiten plaatsnemen en genieten van het uitzicht over het zwembad en de tuinen. Er zijn 2 ? -la-carterestaurants: "royal wok" die je de Chinese keuken of "Layaly Beirut" die je de Libanese keuken zal tonen (beide tegen betaling). In een van de winkeltjes kun je altijd shoppen. Er is een pool bar waar je kunt genieten van een verfrissend drankje. Het strand, bij Stella Di Mare, heeft een 350 meter lange pier waarvan je een heerlijke duik in de prachtige zee kunt nemen. Tevens biedt Stella Di Mare Garden Resort een doktersservice, kapsalon, internetcafé en een wasservice (alle tegen betaling). Voor de kinderen is er bij Stella Di Mare een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (max. 2 volw. + 2 kind of 3 volw. + 1 kind) in Stella Di Mare Garden Resort is voorzien van een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. De kamer heeft airconditioning, telefoon, televisie, minibar (tegen betaling), kluisje (gratis), wifi (tegen betaling) en de meeste kamers beschikken over een terras of een balkon met zitje.

Tegen een toeslag zijn er standaardkamers met zwembadzicht (max. 2 volw. + 2 kind of 3 volw. + 1 kind) te boeken.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (min. 4 personen, max. 2 volw. + 3 kind. / 3 volw. + 2 kind. / 4 volw. + 1 kind), bestaande uit 2 aparte ruimtes met verbindingsdeur.

De voordeelkamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter beperkt in voorraad en nóg scherper geprijsd.

Sport & Ontspanning:

Stella Di Mare Garden Resort beschikt over een prachtige Spa & Health Club. Wil je gebruikmaken van de sauna, stoombad en een lekkere massage is dat zeker mogelijk (tegen betaling). Je kunt gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Verder biedt het resort je aerobics, yoga, beachvolleybal, darts en tafeltennis. Tegen betaling: tennis, biljart, gameroom en watersporten aan het strand. Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd programma.

Verzorging Zomer 2018: Stella Di Mare Garden Resort

Je verblijft op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (12.30-15.00) en koffie/thee met koekjes (15.30-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00-23.00 uur. Tevens kun je gebruikmaken van de All Inclusive formule van Stella Di Mare, met als uitzondering het hoofdrestaurant. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de disco, diner in de ? -la-carterestaurants (vooraf reserveren), drankjes in flessen en verse vruchtensappen.

Verzorging Winter 2018-2019: Stella Di Mare Garden Resort

Je verblijft op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-11.30, vast menu), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (12.30-15.00) en koffie/thee met koekjes (15.30-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00-23.00 uur. Tevens kun je gebruikmaken van de All Inclusive formule van Stella Di Mare Beach, met als uitzondering het hoofdrestaurant. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de disco, diner in de ? -la-carterestaurants (vooraf reserveren), drankjes in flessen, de Bedouin Tent en verse vruchtensappen.

Bijzonderheden:

In rustige periodes kan het voorkomen dat de gasten van Stella Di Mare Garden Resort in Stella Makadi Beach worden ondergebracht.

Handig om te weten:

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor a??27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euroa??s afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfotos mee te nemen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze. 
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen. 
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen. 

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven. 



Stella Di Mare Garden Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail