Regina Aqua Park Beach Resort Afbeelding Regina Aqua Park Beach Resort
Regina Aqua Park Beach Resort ****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Regina Aqua Park Beach Resort

****

Het Royal Regina Resort heeft een perfecte ligging in het levendige centrum van Hurghada. Toch zal u niet het gevoel hebben dat Royal Regina midden in het drukke Sakkala-centrum ligt door de weelderige, prachtige en goedverzorgde palmentuinen, waar het hotel door omgeven wordt en waar u heerlijk tot rust kunt komen. Daarnaast ligt Royal Regina direct aan het privi-strand met koraalrif, waar naar hartelust...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Royal Regina Resort

Het Royal Regina Resort heeft een perfecte ligging in het levendige centrum van Hurghada. Toch zal u niet het gevoel hebben dat Royal Regina midden in het drukke Sakkala-centrum ligt door de weelderige, prachtige en goedverzorgde palmentuinen, waar het hotel door omgeven wordt en waar u heerlijk tot rust kunt komen. Daarnaast ligt Royal Regina direct aan het privi-strand met koraalrif, waar naar hartelust gesnorkeld kan worden. Het hotelcomplex bestaat uit een hoofdgebouw (met kamers), 3 aparte kamergebouwen en bungalows, die verspreid in de sfeervolle hoteltuinen liggen. De diverse faciliteiten en de uitstekende ligging zorgen ervoor dat u zich in het Royal Regina Resort prima zult vermaken.

Ligging

Royal Regina Resort heeft een perfecte ligging in de welbekende badplaats Hurghada. Het hotel ligt in het het levendige centrum Sakkala en direct aan het privi-strand. Hier ligt ook een koraalrif, zodat er naast zwemmen en zonnebaden tevens goed gesnorkeld kan worden. De luchthaven bevindt zich op ca. 7 km afstand van Royal Regina Resort. In de directe omgeving van het hotelresort bevinden zich diverse winkeltjes, bars en restaurantjes.

Faciliteiten

Receptie, geldautomaat, winkeltjes, internetgelegenheid, wifi in de openbare ruimte(n), lounge, lobbybar, zwembadbar, strandbar, shisha corner, pub, buffetrestaurant El-Zahra, snackbar Dolphins, Il Foro restaurants (Italiaans keuzemenu) en een restaurant met Egyptisch, Aziatisch en Mexicaans keuzemenu, discobar, miniclub en kinderspeeltuin. Twee buitenzwembaden, kinderzwembad, zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekenservice (ook op het strand). Ook is er een Health Club met sauna, jacuzzi, stoombad en massagemogelijkheden. Daarnaast zijn er 2 squashbanen, een tennisbaan, tafeltennis, biljarttafels, strandvolleybal, fitness en dagelijks een afwisselend animatieprogramma voor jong en oud. Overdag worden er diverse activiteiten georganiseerd en in de avond is er een entertainmentprogramma met verschillende shows. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten wordt ter plaatse een vergoeding gevraagd.

Kamers

Het Royal Regina Resort beschikt over in totaal 420 hotelkamers, waarvan 280 standaard kamers, 108 bungalowkamers en 28 standaard kamers met connecting doors en 4 suites. De kamers liggen in het hoofdgebouw en 3 verschillende kamergebouwen. De bungalows bevinden zich verspreid in de hoteltuin. U verblijft in een standaard 2-persoonskamer. Alle standaard kamers zijn netjes en verzorgd ingericht en voorzien van airconditioning, kluisje, Wifi (tegen betaling), koelkastje/minibar, tv, telefoon en een haardroger. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook is er een balkon of terras met zitje. Er zijn kamers met tuinzicht, zwembadzicht en zeezicht. Deze kamers zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen (of babys) tot 12 jaar.

Verzorging

U verblijft in Regina Royal op basis van All Inclusive.

All Inclusive Formule Royal Regina

Eten:

  • Ontbijt van 07:00 - 10:00u
  • Laat ontbijt van 10:00 - 12:00u
  • Lunch van 13:00 - 15:00u
  • Snacks van 15:00 - 18:00u
  • Diner van 19:00 - 22:00u
  • Laat diner 22:00 - 00:00u
  • IJs is alleen inbegrepen voor de kinderen

Van het Egyptisch, Aziatisch en Mexicaans restaurant (keuzemenu) mag 1x per week gebruik worden gemaakt zonder toeslag. Er dient vooraf gereserveerd te worden. Voor het gebruik van het Il Foro restaurant betaalt u een toeslag (keuzemenu en vooraf reserveren).

Drinken

Drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen op de door het hotel aangewezen plaatsen en tijden. Inbegrepen zijn water, thee, koffie, frisdranken, sappen en lokale (non)alcoholische dranken. Niet inbegrepen zijn vers geperste sappen, speciale koffies en geimporteerde (non-)alcoholische dranken.

(All Inclusive formule is onder voorbehoud).

Vluchtinformatie 2011

U vliegt aan op de luchthaven van Hurghada. De chartervluchten naar Hurghada zullen worden uitgevoerd door Transavia . Het kan voorkomen dat u een tussenlanding heeft. Maaltijden en drankjes zijn niet inbegrepen tijdens de vlucht, deze kunnen a la carte worden aangeschaft. U wordt per (bus)transfer van/naar uw hotel gebracht.

Online stoel reservering

24 uur voor vertrek:

U kunt 24 uur voor vertrek gratis inchecken bij vluchten die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link.

U dient uw factuurnummer met een 0 ervoor in te vullen en de stappen te volgen die worden aangegeven.

Vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek:

U kunt 3 weken tot 48 uur voor vertrek online een stoel reserveren voor de heen- en terugreis die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link. U dient direct een stoel voor de heen en terugreis te reserveren, de code is maar eenmalig te gebruiken. Na het invoeren van deze code wordt deze geblokkeerd.

Voor een normale stoel betaald u 7,50 per persoon per enkele reis en voor een stoel met extra beenruimte betaald u 20,- per persoon per enkele reis (indien beschikbaar). U dient uw factuurnummer met een 0 ervoor in te vullen en de stappen volgen die worden aangegeven.

Visuminformatie

Nederlanders dienen in het bezit te zijn van een geldig paspoort dat bij vertrek uit Egypte nog ten minste zes maanden geldig is. Als u verblijft in Hurghada, El gouna of Marsa Alam is het verplicht een visum aan te schaffen. Het visum is verkrijgbaar bij de Egyptische vertegenwoordiger van Sky Tours. De kosten i 20,- p.p. worden verrekend in de transfer bus. Tevens dient u in de transferbus aan de host 5,- p.p. voor fooien te voldoen, onafhankelijk van het afnemen van de stempel of het visum.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Regina Aqua Park Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail