Movie Gate Golden Beach Afbeelding Movie Gate Golden Beach
Movie Gate Golden Beach ****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Movie Gate Golden Beach

****

Het hotel ligt op ongeveer 10 km van El Gouna, terwijl het centrum van Hurghada op ongeveer 15 km afstand ligt. Tegenover het hotel vinden de gasten aansluitingen op het openbaar vervoer. De luchthaven ligt op ongeveer 20 kilometer afstand van het hotel.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging:

Het hotel ligt op ongeveer 10 km van El Gouna, terwijl het centrum van Hurghada op ongeveer 15 km afstand ligt. Tegenover het hotel vinden de gasten aansluitingen op het openbaar vervoer. De luchthaven ligt op ongeveer 20 kilometer afstand van het hotel.

Hotelfaciliteiten:

Het vakantiecomplex biedt 456 wooneenheden. In het resort worden de gasten verwelkomd in de ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en 24 uur per dag uitcheckservice. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Voorzieningen als een kluis, een wisselkantoor en een geldautomaat zorgen voor een aangenaam verblijf. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang en wifi beschikbaar. De gasten kunnen in het resort genieten van een restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar. Voor de dagelijkse benodigdheden van de gasten is er een supermarkt. Er zijn ook winkels. Op het terrein van het resort zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. De gasten kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen van het resort. Fietsen kunnen in de fietsenkelder gestald worden. Ook medische dienst, een wasserette en een kapper worden geboden. Daarnaast wordt er een pendeldienst aangeboden. Bovendien zijn een conferentieruimte en een businesscenter beschikbaar.

Kamers:

Het resort biedt gezinskamers en niet-rokerskamers. Alle wooneenheden beschikken over airconditioning, centrale verwarming en een badkamer. Meeste kamers hebben een balkon of een terras. Het uitzicht op zee zorgt in vele accommodaties voor een heerlijke atmosfeer. De wooneenheden hebben afgescheiden slaapkamers of een tweepersoonsbed. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Tot de faciliteiten in alle woonheden behoren een kluis en een minibar. Ook een koelkast en een koelkastje zijn aanwezig. De wooneenheden zijn met internettoegang, een telefoon en een televisie uitgerust. In de badkamers zijn een douche, een bad en een haardroger aanwezig.

Sport/entertainment:

Het resort biedt een buitenbad en een kinderbad. Ook een terras, een zonneterras, ligstoelen en parasols zijn aanwezig. In het bubbelbad komen de spieren helemaal tot rust. Aan de bar bij het zwembad kunnen de gasten diverse frisdranken bestellen. Het resort biedt een omvangrijk buitensportprogramma met tennis, jeu de boules, beachvolleybal, volleybal, basketbal, minigolf en paardrijden. Men kan kiezen uit een aantal verschillende sporten, waaronder watersportmogelijkheden zoals waterskien, windsurfen, duiken en aquafitness en tegen betaling snorkelen. Het resort biedt sportliefhebbers ook vele activiteiten in het indoorgedeelte, namelijk een fitness-studio, tafeltennis, badminton, biljart, darts en gymnastiek. Er zijn verschillende wellnessopties, zoals een sauna, een stoombad, een hamam en massagebehandelingen en tegen betaling bovendien ook een spa en een schoonheidssalon. Tot het verdere vrijetijdsaanbod voor de gasten behoren een animatieprogramma, een entertainmentprogramma voor volwassenen, een entertainmentprogramma voor kinderen, livemuziek, een disco, een miniclub en een minidisco.

Eten en drinken:

Het resort biedt een waaier aan mogelijkheden. Te boeken zijn: ontbijt, lunch, diner en all-inclusive. Het resort biedt daarnaast ook snacks aan. De drankjes zijn voor de gasten inbegrepen. Er worden alcoholvrije dranken en alcoholische dranken geserveerd.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Movie Gate Golden Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail