Mina Mark Resort enen Spa Afbeelding Mina Mark Resort enen Spa
Mina Mark Resort enen Spa ****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Mina Mark Resort enen Spa

****

Het MinaMark Beach Resort ligt in de wijk Sakala, in het centrum van Hurghada. Het resort biedt 24 uur all-inclusive maaltijden, lichte en moderne kamers, een buitenzwembad, een privestrand en diverse restaurants. De kamers van het MinaMark zijn ingericht met houten meubilair en tegelvloeren. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet-tv en een minibar. Sommige kijken uit over de tuin of de zee.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Het MinaMark Beach Resort ligt in de wijk Sakala, in het centrum van Hurghada. Het resort biedt 24 uur all-inclusive maaltijden, lichte en moderne kamers, een buitenzwembad, een privestrand en diverse restaurants.

De kamers van het MinaMark zijn ingericht met houten meubilair en tegelvloeren. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet-tv en een minibar. Sommige kijken uit over de tuin of de zee.

U kunt ontspannen bij het zwembad of op het privestrand aan de Rode Zee. U kunt massages boeken in het wellnesscentrum. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin.

Het MinaMark Beach Resort heeft diverse eetgelegenheden, waaronder 2 grote restaurants waar dagelijks themamenus geserveerd worden. Er is ook een Italiaans a-la-carterestaurant, een restaurant met vis, schelp- en schaaldieren en een Libanees restaurant.

MinaMark Beach Resort bevindt zich op slechts 1 km van de haven en op 8 km van de internationale luchthaven van Hurghada. De medewerkers bij de receptie helpen u graag met het regelen van tal van activiteiten, waaronder woestijnsafaris, excursies naar Cairo en cruises op zee.

Sport & Recreatie

Zwembad, prive zandstrand, beachvolleybal, tafeltennis, duikcentrum, healthcentrum(spa&fitness), aquacentrum(stoombad, sauna, jacuzzi)

Animatie

Elke dag is er een animatieteam aanwezig, tevens is er een kidsclub met een eigen kinderspeelplaats.

Faciliteiten

24 uur roomservice, dokter, winkelboulevard, wifi(tegen betaling in alle kamers), internetcafe, wasserette.

Kamers

Het resort beschikt over 300 kamers die allen voorzien zijn van een badkamer, airconditioning, minibar, satelliet televisie, telefoon, kluis en een haardroger. De kamers in het hoofdgebouw hebben uitzicht over het centrum. De overige kamers hebben uitzicht over het zwembad en/of het strand.

Transfers

Deze reis is exclusief de transfers van de luchthaven naar uw accommodatie en vice versa. Deze kunt u tegen een toeslag optioneel bijboeken.

Vluchten

U vliegt aan op de luchthaven van Hurghada. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf verschillende luchthavens, zoals Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf of Brussel. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.

Beschikbaarheid

Reserveringen worden definitief aan u bevestigd nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie of vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief aanbieden.

Paspoort & Visuminformatie

Om af te reizen naar Egypte dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort, dat bij vertrek uit Egypte nog minimaal 6 maanden geldig is. Tevens dient u bij aankomst op de luchthaven in Egypte een visum aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 27,- per persoon. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of met een ander soort reisdocument (zoals bijvoorbeeld een diplomatiek of militair paspoort, etc) dienen contact opnemen met de Egyptische ambassade in Den Haag. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om voor de juiste, geldige reisdocumenten en benodigde visa te zorgen. De reisorganisatie is hiervoor niet aansprakelijk.

Verzorging

U verblijft in deze accommodatie op basis van All Inclusive.

All inclusive formule * Ontbijt van 07:00 tot 10:00 Uitslapersontbijt van 11:00 tot 12:00 bij de beach en poolbar Lunch van 13:00 tot 15:00 Diner van 19:00 tot 21:30 Snacks van 16:00 tot 17:00 bij de beach en poolbar Drankjes bij de poolbar van 10:00 tot 00:00 Drankjes bij de beachbar van 10:00 tot 17:00 Lokale alcoholische dranken(bier, wijn, gin, wodka, rum, whisky, brandy) 1/2 uur tafeltennis per week



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Mina Mark Resort enen Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail