Horus Genieten in het zuiden Afbeelding Horus Genieten in het zuiden
Horus Genieten in het zuiden *****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Horus Genieten in het zuiden

*****

Cultuur, natuur en strand. Al deze ingredienten worden gecombineerd in deze Nijlcruise. U begint bij de Piramides en sluit 10-dagen later uw vakantie af aan het strand. Highlights: Piramides, Horus, Aswan, Rode Zee

Rondreis o.b.v. Volgens programmaDag 1: Aankomst Cairo

Vandaag komt u aan in Egypte. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht voor de overnachting.

Dag 2: Piramides

Vandaag staat een bezoek aan de Piramides van Cheops, Chefren en Mykerinos en de Sphinx bij Giza op het programma. Daarna gaat u naar het Egyptisch museum, aan het einde van de middag wordt u weer terug gebracht naar het hotel.

Dag 3: Vrije dag

Deze dag kunt u vrij besteden, eventueel kunt u de citadel van Salah El Deen, de Mohammed Ali Moskee en de Khan El Khalili bazaar bezoeken.

Dag 4: Het zuiden

Vroeg in de ochtend vertrekt u per vliegtuig naar Aswan. In Aswan wordt u naar het cruiseschip gebracht, waar u kunt uitrusten van de ochtendvlucht. Na de lunch maakt u met een traditionele zeilboot, een tocht naar de botanische tuinen.

Dag 5: Tempels

s Ochtends bezoekt u de Hoge Dam, de Granietgroeven met de onvoltooide obelisk en de Philaetempel. In de middag vaart de boot naar Kom Ombo. Daar bezoekt u de dubbele tempel van Kom Ombo. Vervolgens vaart u door naar Edfu waar u overnacht aan boord van het schip.

Dag 6: Tempel van Horus

Na het ontbijt staat een bezoek aan Edfu op het programma. In de middag bezoeken we de schitterende tempels van Luxor en Karnak. s Avonds kunt u eventueel de licht-show bezoeken, deze excursie is apart bij te boeken.

Dag 7: Luxor

In de ochtend bezoekt u het Dal der Koningen en Koninginnen, de tempel van Hatsjepsut en de kolossen van Memnon aan de westoever van Luxor. In de middag volgt uw transfer naar Hurghada.

Dag 8 en 9: Vrije dagen

U kunt op deze dagen surfen, duiken, zwemmen of heerlijk luieren aan het strand.

Dag 10: Terugreis

Vandaag vliegt u via Cairo terug naar Amsterdam.

Inbegrepen

? Vlucht Amsterdam - Cairo - Amsterdam via Zurich met SWISS ? 3 nachten in het Mena House Oberoi op basis van logies ontbijt ? Excursie in Cairo naar de Piramides, Sphinx en het Egyptisch Museum ? Vlucht Cairo - Aswan met Egyptair ? 3 nachten aan boord M/S Alexia op basis van vol pension ? Excursies in Aswan, Kom Ombo, Edfu en Luxor ? Transfer per bus Luxor - Hurghada ? 3 nachten in het Sonesta Pharaoh in Hurghada op basis van All Inclusive ? Vlucht Hurghada - Cairo met Egyptair ? Alle entreegelden ? Alle genoemde transfers ? Luchthavenbelasting

Niet inbegrepen

? Visumkosten 24,- p.p. ? Calamiteitenfonds 2,50 ? Verplichte fooien ca. 39.- p.p.(ook voor kinderen) ter plaatse te voldoen ? Verzekeringen

Verplichte kerst- en nieuwjaarsdiners zijn bij alle accommodaties inbegrepen. Bij de accommodatie info kunt u zien of hier bij de betreffende accommodatie sprake van is.

NILVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Horus Genieten in het zuiden 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail