Hilton Long Beach Resort Afbeelding Hilton Long Beach Resort
Hilton Long Beach Resort ****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Hilton Long Beach Resort

****

Het Hilton Long Beach Resort is een modern en zeer groot resort. Het Hilton Long Beach resort beschikt over diverse heerlijke zwembaden en vele en vele faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Het Hilton Long Beach is een ideaal hotel voor families met kinderen.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hilton Long Beach Hurghada

Het Hilton Long Beach Resort is een modern en zeer groot resort. Het Hilton Long Beach resort beschikt over diverse heerlijke zwembaden en vele en vele faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Het Hilton Long Beach is een ideaal hotel voor families met kinderen.

Ligging

Het prachtige Hilton Long Beach Resort ligt ten zuiden van Hurghada op ca. 12 km van de luchthaven en 15 km van het centrum van Hurghada-Sakkala. Via de tuin en het zwembad komt u direct bij het prive-strand van Hilton Long Beach.

Faciliteiten

Receptie, lounge, lift (in het hoofdgebouw), winkeltjes, diverse restaurants, discotheek en bars. Een ontspanningsruimte voor jong en oud met biljart, dart, tafeltennis, elektronische spelletjes en internet. Diverse tennis- en squashbanen, drie zwembaden (waarvan een s winters verwarmd), kinderbad, kinderclub, amphitheater, duikcursussen, prive boten voor duiktrips en duiksafaris, snorkelen, strand- en watersporten. Aan het strand zijn ligbedden en parasols. Verder is er een gezondheidsclub met schoonheidssalon, kapper, gymzaal, aerobics, massage, sauna en jacuzzi. Er is een arts aanwezig in het hotel. Voor bepaalde faciliteiten en activiteiten betaalt u ter plaatse een vergoeding.

Kamers

Alle standaardkamers in Hilton Long Beach beschikken over individuele airconditioning, televisie, kluisje, telefoon en minibar (gevuld met water). Tevens hebben alle kamers een balkon of terras. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Voor gezinnen zijn er quadkamers, een standaardkamer met bijgeplaatste bedden. Tegen een toeslag zijn er familiekamers (2 volw.+2 kind.) beschikbaar die bestaan uit 2 ruimtes. Villas (2 volw.+2 kind.) hebben een aparte slaapkamer en een apart woongedeelte en bevinden zich op de eerste rij aan het strand.

Verzorging

In Hilton Long Beach verblijft u op basis van All Inclusive. Dit houdt in dat alle maaltijden, lokale drankjes en hapjes en enkele sportmogelijkheden zijn inbegrepen in de reissom op de door het hotel aangegeven tijden. Uitzondering hierop zijn buitenlands gedistilleerde dranken en sporten als duiken en gemotoriseerde sporten.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hilton Long Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail