Golfen in Hurghada Afbeelding Golfen in Hurghada
Golfen in Hurghada *****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Golfen in Hurghada

*****

Hurghada werd gesticht in het begin van de 20e eeuw. De afgelopen jaren is Hurghada uitgegroeid tot een van de leidende badplaatsen aan de Rode Zee. Een fantastische plek voor een zonvakantie of last-minute naar de zon. De plaats strekt zich over een lengte van circa 35 km uit langs de kust van de Rode Zee.

Hotel o.b.v. Volgens programmaGolfen in Hurghada

De 9 holes, par 27 golfbaan van Steigenberger Al Dau in Hurghada biedt u de kans om golf te combineren met luieren samen met familie. Het is geen baan om lange drives te slaan, maar een baan waar het korte werk en putten belangrijk zijn. De baan werd in 2006 geopend en is ontworpen door de Zwitser Peter Harradine die ruim 200 banen wereldwijd heeft ontworpen. De baan is s avonds verlicht en geopend.

N.B. Bij boeking kunt u in het opmerkingenveld eventuele voorkeuren voor dag en tijd aangeven. Wij zullen dan ons best doen dit voor u te regelen maar kunnen hiervoor geen garanties geven. Geef hierin ook uw handicap aan aangezien wij de golf course hiervan van te voren op de hoogte moeten stellen. Vergeet ook niet uw handicapsbewijs mee te nemen naar de baan!

Inbegrepen

? Vlucht Amsterdam - Hurghada - Amsterdam met Transavia ? Verblijf in het Steigenberger Al Dau Beach hotel op basis van Half Pension ? Luchthavenbelasting ? Transfers luchthaven - hotel en vv

Niet inbegrepen

? Visumkosten 24,- ? Calamiteitenfonds 2,50 ? Golfpakket ? Golf uitrusting ? Verzekeringen

NILVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Golfen in Hurghada 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail