Liveaboards Thailand Marco Polo Liveaboard Thailand Afbeelding Liveaboards Thailand Marco Polo Liveaboard Thailand
Liveaboards Thailand Marco Polo Liveaboard Thailand
Bestemming: Duikvakantie Thailand - Liveaboards Thailand

Liveaboards Thailand Marco Polo Liveaboard Thailand


Ontdek de Onderwaterwereld van Thailand met de Marco Polo LiveaboardDe beste manier om de onderwaterwereld van Thailand te ervaren is door middel van een duikcruise.

Je kunt naar de Similan eilanden, Ko Tachai, Richelieu Rock. Of naar de zuidelijke eilanden Hin Daeng en Hin Muang. Er zijn ook cruises mogelijk naar de Mergui archipel in Myanmar en de Birma Banks. Al deze gebieden hebben schitterend duikwater. De Similan Eilanden en de Birma Banks geven normaal gesproken veel beter zicht dan Phuket zelf. Het duikwater in deze omgeving behoort tot het beste en spannendste van de wereld met een goede kans op walvishaaien, maar ook andere soorten zoals de verpleegster-, de luipaard-, de blacktip- en whitetiphaai. Buiten deze grote dieren kun je er je hart ophalen aan tropische vissen, kleurrijke gorgonen, sepias, pijlstaartinktvissen, bijzondere murenes, mantis-garnalen, blue ribbon eels, scholen platax.

Het minimum aantal duiken dat je nodig hebt voor deze live aboard is 4 (= Open Water brevet). Je wordt in groepjes gedeeld naar aanleiding van je duikervaring.

Marco Polo

Leuke live aboard met een aantrekkelijk prijskaartje, van de organisatie Sea Bees die ook in Phuket enkele accommodaties voor ons verzorgt. De Marco Polo is voorzien van alles wat je als duiker nodig kunt hebben en biedt naar verhouding veel plaats. Men doet de Similan- en Surin eilanden en Richelieu Rock aan. Tijdens het juiste jaargetijde doet men speciale walvishaai trips, waarbij de nadruk ligt op het zoeken van deze enorme dieren, terwijl je ook de rest van de onderwaterwereld kunt ervaren. De cruises zijn incl. volpension, snacks, thee, koffie, softdrinks, duiken en lampen voor nachtduiken.

Prijs cruise only 01/11/07-30/04/08: 895,- p.p. De boot vaart niet tussen 13/05/08-15/10/08. Incl.: 6 dagen/6 nachten aan boord in een 2persoonshut met fan, volpension, thee, koffie, softdrinks, 22 duiken incl. fles/lucht/lood/gids/duiklamp. Toeslag airco cabin 100,- p.p.

Excl.: vlucht, taxen, duikbelasting Thaise Baht 2000,- p.p. per trip, ter plaatse te voldoen, etc.

We bieden ook mini safaris aan met de liveaboard MY Genesis, 2 nachten/ 3 dagen. Vraag gerust om meer informatie.

Vraag gerust een offerte aan voor de totaalprijs en de vertrekdata van deze live aboard.

Similan Islands, Surin en Richelieu Rock met MV MARCO POLO 6 dagen / 6 nachten, 22 duiken

Vertrek vanaf Phuket om 18.00 uur, 20.00 uur diner aan boord.

Dag 1: 3 dagduiken + 1 nachtduik op Similan Islands Dag 2: 3 dagduiken + 1 nachtduik op Koh Bon, Koh Tachai + Richelieu Rock Dag 3: 3 dagduiken + 1 nachtduiken op Richelieu Rock Dag 4: 3 dagduiken + 1 nachtduik op Similan Islands Dag 5: 3 dagduiken + 1 nachtduik op Similan Islands Dag 6: 2 duiken, vertrek rond 11.00 uur, aankomst in Phuket 18.00 uurVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Liveaboards Thailand Marco Polo Liveaboard Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail