Sivalai Beach Resort Koh Mook ***
Bestemming: Duikreizen - Pak Meng

Sivalai Beach Resort Koh Mook

***

Sivalai Beach Resort Koh Mook

Op het westelijke puntje van Koh Mook eiland, omringd door het fijne, witte zandstrand van Laem Hao, ligt het Sivalai Beach Resort Koh Mook. Omgeven door adembenemende, tropische natuur biedt Sivalai een onvergetelijke gevoel van totale ontspanning. Het legendarische warme welkom van de plaatselijke bevolking, de extreme schoonheid van de lange witte zandstranden en de ongerepte onderwaterwereld maken van Mook eiland een waar paradijsje in de Trang provincie, slechts 9km. uit de kust.

Het resort wordt gekenmerkt door een combinatie van modern comfort en traditionele elementen van Trang. Het ligt op een gebied van ruim 5,6 hectare grond en biedt door de ligging op de smalle punt aan twee zijden uitzicht over zee. Het Sivalai beschikt over een restaurant, een zwembad en 48 comfortabele strandbungalows, uitgerust met A / C en warm water.

Geniet van de uitstekende faciliteiten, de gastronomische maaltijden, spectaculaire excursies en een scala aan recreatieve faciliteiten, waaronder het prive-strand en massages. De perfecte tropisch schuilplaats midden in de natuur, met een prachtig uitzicht over de Trang Zee.

Strandbungalows

Het Sivalai Beach Resort beschikt over 48 unieke bungalows, die direct op het strand aan zee liggen. De prachtige houten bungalows zijn voorzien van alle comfort en volledig uitgerust met ensuite bakdkamer (met haardroger, badjassen en douche), individuele airconditioning, 2-persoons bed of 2 enkele bedden, satelliet televisie, mini-bar, koelkastje, kluisje op de kamer en prive zonnedek.

Eten en Drinken

In het restaurant vindt u een ontspannen en romantische sfeer. Het menu biedt een mix van Europese, Chinese en Thaise gerechten met heerlijke smaken en verse ingredienten. De specialiteit hier is Seafood! Wanneer u op verkenningstocht gaat kunt u gebruik maken van de luchpakkettenservice.

Sea Bees Duikcentrum Pak Meng

Sea Bees heeft al jarenlang ervaring in Thailand met duikcentra in Phuket en Kao Lak. Sinds 2009 opereert Sea Bees ook in Pak Meng. Het duikcentrum ligt op het vastenland, maar bedient eveneens resorts op de eilanden Ko Kradan & Ko Mook. Sea Bees Pak Meng beschikt over alle faciliteiten die je van een professionele duikschool mag verwachten en is lid van Quality Divers. Alle leden van Quality Divers hebben veiligheid, kwaliteit en klantenservice als hoogste prioriteit. Het meertalige duikteam beschikt over hoog gekwalificeerde professionals, die allen volledig getraind zijn in EHBO / EFR management. De zeer ervaren gidsen en instructeurs hebben uiteraard uitgebreide kennis van de duikplekken en het zeeleven hier. Kleine klassen en duikgroepen zorgen ervoor u rustig kunt genieten van uw duiken!

De gloednieuwe, 11 meter lange speedboot, Trinity, is ontworpen voor duikers en is een perfecte verwevenheid van snelheid, veiligheid en comfort. De Trinity wordt over het algemeen gebruikt voor de dagtochten en zelfs de verre duikplaatsen als Hin Daeng en Hin Muang zijn zo gemakkelijk te bereiken. De boot biedt royaal plaats aan 12 gasten met duikuitrusting en beschikt over een douche, een rustruimte en comfortabele stoelen. Duikstekken in de buurt worden meestal met de traditionele longtail boot aangedaan.

Duiken rond Pak Meng

De onderwaterwereld rond de lokale eilanden van Pak Meng is een verborgen paradijs voor duikers, met volledig onaangeroerde duikstekken die uit hun voegen barsten van het zeeleven.

Koh Ha wordt gevormd door vijf eilanden. Tesamen bieden ze een grote verscheidenheid aan unieke duikplaatsen als: The Chimney, Twin kathedraal & Koh Ha Lagoon. De landschappen van met koraal bedekte keien, prachtige spectaculaire grotten met swim-throughs en fantastische harde koraaltuinen zijn ronduit imponerend!

Koh Rok Nok en Koh Rok Nai betoveren met ongerepte harde koralen, terwijl de maagdelijke lokale duikstekken van Koh Mook, Koh Spenen, Koh Kradan en Hin Nok een grote diversiteit aan zeeleven bieden. Macro hoogtepunten zijn de tijgerstaart zeepaardjes en de talloze soorten exotische naaktslakken en garnalen.

De enorme rotsen Hin Daeng en Hin Muang behoren tot de beste duikstekken van de wereld. Hin Daeng stijgt 3 meter boven het water uit en de zuidkant van Hin Muang heeft een enorme drop-off. Ze zijn bedekt met zachte koralen, anemonen en gorgonen, waar grote scholen makreel, fuseliers, snappers en barracudas leven. In dieper water passeren luipaardhaaien, grijze rifhaaien, walvishaaien en mantas.

DIVINGWORLD





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail