Anantara Si Kao Resort enen Spa ****
Bestemming: Duikreizen - Pak Meng

Anantara Si Kao Resort enen Spa

****

Het Anantara Si Kao Resort & Spa, aan het zachte witte zand van Changlang Beach, wordt omgeven door natuurlijke schoonheid. Aan de voorzijde van het resort strekt zich de oneindige, turquoise-kleurige zee uit; Een aanblik bezaaid met prachtige kleine eilandjes en kalkstenen kliffen die oprijzen uit de Andaman Zee. Aan land is het resort omgeven door unieke nationale parken en beschermde bossen.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Anantara Si Kao Resort & Spa

Het Anantara Si Kao Resort & Spa, aan het zachte witte zand van Changlang Beach, wordt omgeven door natuurlijke schoonheid. Aan de voorzijde van het resort strekt zich de oneindige, turquoise-kleurige zee uit; Een aanblik bezaaid met prachtige kleine eilandjes en kalkstenen kliffen die oprijzen uit de Andaman Zee. Aan land is het resort omgeven door unieke nationale parken en beschermde bossen.

Hier kunt u ontspannen in de rustgevende sfeer van de Spa of lekker luieren in een hangmat in de schaduw van dennenbomen. Duik onder in het verfrissende zwembad en geniet van de exclusieve Beach Club op Ko Kradan Island! U kunt uw vakantie hier zo actief of ontspannen maken als u zelf wilt! Een waar paradijs op slechts minuten van het Pak Meng strand, voor gasten die rust en stilte in een luxe resort, ver weg van alle drukte, weten te waarderen.

Hoor het geluid van de golven vanuit de prachtig en elegant ingerichte kamers in het Anantara Si Kao Resort & Spa. De kamers worden omgeven door weelderig ontworpen Bill Bensley tuinen, toegankelijk vanuit uw prive tuin en vanaf de luxe zwembad terrassen.

In de Dugong Kids Club worden de kinderen vermaakt, terwijl de volwassenen hun eigen plan trekken. De dag eindigt hier met een van de meest sensationele zonsondergangen ter wereld!

Accommodatie

Het resort beschikt over 139 Deluxe kamers, suites en zwembad suites. Alle kamers zijn voorzien van satelliet televisie, DVD speler, een kluisje, minibar en koffie- en theefaciliteiten.

Anantara Si Kaos Deluxe Terras kamers liggen op de begane grond en bieden direct toegang tot de tropische tuinen. U kunt ongehinderd het uitzicht op het groene landschap en de kustlijn bewonderen vanaf uw eigen terras. Het hedendaagse, Thaise geinspireerde interieur is voorzien van een kingsize bed of twee 1-persoons bedden. De goed uitgeruste badkamer beschikt over een open badkuip en glazen schuifdeuren die geopend kunnen worden naar de slaapkamer.

De Deluxe kamers liggen dicht bij het grote tropische zwembad, op de tweede en derde verdieping van het resort. De kamers bieden uitzicht over het zwembad en de pijnbomen langs het strand vanaf een ruim balkon en door de plafondhoge ramen. Met Pak Meng Beach op de voorgrond en Koh Mook eiland in de verte, geeft het een idyllisch plaatje! De kamers zijn ingericht met modern meubilair, zachte kleuren en delicate Thaise stoffen. De slaapkamer is voorzien van een king size bed of twee 1-persoonsbedden. De goed uitgeruste badkamer beschikt over een open badkuip en glazen schuifdeuren die geopend kunnen worden naar de slaapkamer.

Vanaf het prive-balkon van Anantara Si Kaos Deluxe zeezichtkamers met zeezicht geniet u van de meest inspirerende zonsondergangen ter wereld, uitkijkend over het rustige Pak Meng Beach. Het interieur in Thaise stijl weerspiegelt de prachtige locatie met gedempte tinten die een harmonieus geheel vormen met de natuurlijke land-en zeegezichten. Elke kamer beschikt over glazen schuifdeuren tussen de slaap- en badkamer.

Alle kamers hebben een familie variant, die de perfecte keuze is voor gezinnen. De familiekamers beschikken over een stapelbed en een extra, verrijdbaar bed geschikt voor maximaal drie kinderen.

Er zijn twee naast elkaar gelegen Deluxe Tuin Terras kamers op de begane grond, die worden verbonden via een ruim buitendek. Op steenworp afstand ligt het elegante prive-zwembad, dat is ontworpen in een koele eigentijdse stijl met zwarte leisteen. Een Dugong fontein en jacuzzi jets maken het geheel af. Deze kamers zijn ideaal voor gezinnen of koppels die samen reizen. De kamers zijn voorzien van entertainment faciliteiten, waaronder een flatscreen-televisie, dvd-speler en iPod-aansluiting, bovenop de reguliere voorzieningen op de kamer.

Geniet van de subtiele luxe van Anantara Si Kaos suites, vol met moderne voorzieningen, waaronder een iPod docking station, lcd-tvs en espresso machines. De ruime, luxe suites bieden vijf sterren accommodatie met een prachtig uitzicht over Bill Bensley ontworpen tuinen en de rustige Andaman Zee. De suites hebben een gracieuze stijl en charme, compleet met extra grote badkuipen voor twee personen, een prive balkon en een overdekte prive eethoek. Een aparte douche en een eigen kleedkamer creeren het perfecte gevoel van ruimte in deze goed ingerichte tropische juweeltjes.

Eten en drinken

Proef een scala aan heerlijke gerechten, gemaakt van de beste ingredienten, bij een maaltijd in de Anantara Si Kao Resort & Spa's restaurants en cafes. Als aanvulling op uw maaltijd kunt u genieten van het prachtige uitzicht. Rauw en gezond voedsel zijn hier de specialiteiten, dankzij de organische kruiden- en groentetuinen van het resort. Het resort stelt alles in het werk om de Trang gemeenschap te ondersteunen door gebruik te maken van de lokaal gevangen vis, schaal- en schelpdieren, rechtstreeks afkomstig uit de Andaman Zee.

In het openluchtrestaurant Leelawadee kunt u terecht voor het ontbijtbuffet, lichte lunches en Thaise favorieten. Geniet dag en nacht van een scala aan wereldse smaken! Begin de dag met een heerlijk divers ontbijtbuffet met kookeilanden. Delicate salades en pastas, creatieve broodjes en smakelijke soep staan voor u klaar tijdens de lunch. Het avondeten belooft een geraffineerde, Thaise culinaire ervaring met gerechten als geroosterd Trang varkensvlees en de regionale favoriet Massaman curry geserveerd in een aarden pot. Een keer per week komen speciaal geselecteerde gastkoks uit de Trang provincie hun specialiteiten presenteren.

In The Beach House geniet u van heerlijke verse smoothies en gearomatiseerde thee. De gezellige sfeer nodigt u uit om lekker te chillen op de pluche bedden en achterover te leunen met een goed boek. Op de achtergrond wordt elke avond begeleidt door akoestische live muziek en het geruis van de golven.

Het Italiaanse restarant Acqua mag zich beroepen op de beste Italiaanse keuken in het hart van Zuidoost-Azie. Het restaurant is prachtig gelegen naast de rivier en hier kunt u dineren op een balkon of in de geklimatiseerde eetkamer. Op uw bord liggen heerlijke delicatessen, rechtstreeks uit zee! Naast de superverse vis, krab en andere zeevruchten, biedt Acqua antipasto's en heerlijke wijnen.

Met een panoramisch uitzicht op zee en de bossen geniet u van een afternoon thee, lichte lunch met salades en snacks in het Lounge Cafe. De gezonde muffins en cheesecake zijn een onovertroffen ervaring!

Voor een stevige diner moet u bij Beach Club Koh Kradan zijn. U kunt kiezen uit een menu van internationale favorieten, waaronder de klassieke steak sandwich, Angus Beef Burger en Caesar salade. Thaise opties als de rode eend curry en Gai Yang gemarineerde kip zijn ook niet te versmaden, helemaal als ze vergezeld worden van deen perfect glas ijskoud bier!

Dining by Design zijn romatische diners voor twee, die het resort op verzoek voor u kan regelen in de omgeving van uw keuze. Aan het strand, in het bos, tussen de kruiden in de kruidentuin, in uw suite of in de spa kunt u in prive sfeer genieten van heerlijke gerechten, bereid door een toegewijde chef-kok.

Sea Bees Pak Meng Duikcentrum

Sea Bees heeft al jarenlang ervaring in Thailand met duikcentra in Phuket en Kao Lak. Sinds 2009 opereert Sea Bees ook in Pak Meng. Het duikcentrum ligt op het vastenland, maar bedient eveneens resorts op de eilanden Ko Kradan & Ko Mook. Sea Bees Pak Meng beschikt over alle faciliteiten die je van een professionele duikschool mag verwachten en is lid van Quality Divers. Alle leden van Quality Divers hebben veiligheid, kwaliteit en klantenservice als hoogste prioriteit. Het meertalige duikteam beschikt over hoog gekwalificeerde professionals, die allen volledig getraind zijn in EHBO / EFR management. De zeer ervaren gidsen en instructeurs hebben uiteraard uitgebreide kennis van de duikplekken en het zeeleven hier. Kleine klassen en duikgroepen zorgen ervoor u rustig kunt genieten van uw duiken!

De gloednieuwe, 11 meter lange speedboot, Trinity, is ontworpen voor duikers en is een perfecte verwevenheid van snelheid, veiligheid en comfort. De Trinity wordt over het algemeen gebruikt voor de dagtochten en zelfs de verre duikplaatsen als Hin Daeng en Hin Muang zijn zo gemakkelijk te bereiken. De boot biedt royaal plaats aan 12 gasten met duikuitrusting en beschikt over een douche, een rustruimte en comfortabele stoelen. Duikstekken in de buurt worden meestal met de traditionele longtail boot aangedaan.

Duiken rond Pak Meng

De onderwaterwereld rond de lokale eilanden van Pak Meng is een verborgen paradijs voor duikers. Hier vindt u volledig onaangeroerde duikstekken, die uit hun voegen barsten van het zeeleven.

Koh Ha wordt gevormd door vijf eilanden. Tesamen bieden ze een grote verscheidenheid aan unieke duikplaatsen als: The Chimney, Twin kathedraal & Koh Ha Lagoon. De landschappen van met koraal bedekte keien, prachtige spectaculaire grotten met swim-throughs en fantastische harde koraaltuinen zijn ronduit imponerend!

Koh Rok Nok en Koh Rok Nai betoveren met ongerepte harde koralen, terwijl de maagdelijke lokale duikstekken van Koh Mook, Koh Spenen, Koh Kradan en Hin Nok een grote diversiteit aan zeeleven bieden. Macro hoogtepunten zijn de tijgerstaart zeepaardjes en de talloze soorten exotische naaktslakken en garnalen.

De enorme rotsen Hin Daeng en Hin Muang behoren tot de beste duikstekken van de wereld. Hin Daeng stijgt 3 meter boven het water uit en de zuidkant van Hin Muang heeft een enorme drop-off. Ze zijn bedekt met zachte koralen, anemonen en gorgonen, waar grote scholen makreel, fuseliers, snappers en barracudas leven. In dieper water passeren luipaardhaaien, grijze rifhaaien, walvishaaien en mantas.

DIVINGWORLD



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail