SeaBees Palm Garden Khao Lak Afbeelding SeaBees Palm Garden Khao Lak
SeaBees Palm Garden Khao Lak ***
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

SeaBees Palm Garden Khao Lak

***

Het luxueuze Merlin Resort ligt op 5 km afstand van het centrum van Khao Lak, direct aan een prachtige baai met een zandstrand van 200 meter. Direct naast het resort ligt de pier vanwaar de boten naar de verschillende duikstekken vertrekken! Het Merlin resort ligt in een prachtige tuin en kijkt uit over de jungle van Khao Lak, een nationaal park.

Hotel o.b.v. Logies



Sea-Bees Palm Garden Khao Lak Resort

Het luxueuze Merlin Resort ligt op 5 km afstand van het centrum van Khao Lak, direct aan een prachtige baai met een zandstrand van 200 meter. Direct naast het resort ligt de pier vanwaar de boten naar de verschillende duikstekken vertrekken! Het Merlin resort ligt in een prachtige tuin en kijkt uit over de jungle van Khao Lak, een nationaal park.

Alle kamers bieden een fantastisch uitzicht over de jungle. De kamers zijn erg mooi ingericht met houten snijwerk en vanzelfsprekend alle faciliteiten die u bij een dergelijk resort mag verwachten. Er zijn 137 superior en 39 deluxe kamers. 21 kamers liggen direct aan het zwembaden dan vindt u er nog 6 prive bungalows Elke kamer is voorzien van een balkon, bad en douche, airco, minibar, Sat TV, telefoon, haardroger, kluisje en thee/koffie faciliteiten.

Bij een dergelijk resort kunt u een ruime keuze verwachten aan Thaise en Internationale gerechten. Daarnaast vindt u er een Italiaans specialiteiten restaurant en verschillende bar en coffeeshops. Een ruime keuze dus!

Duiken

De bergen van Khao Lak en de azuurblauwe Andaman zee zorgen voor een adembenemende omgeving. Sea Bees werkt nu acht jaar in dit gebied en is nog steeds groeiende.

Het duikcentrum beschikt over alle faciliteiten die je van een professionele duikschool mag verwachten.

U duikt hier bij de fameuze Similan eiland en Koh Bon. Zoals u al heeft gelezen, is hier veel grote pelagische vis te vinden en zijn ontmoetingen met manta`s en walvishaaien niet vreemd.

De Similans bestaan uit een groep van 9 eilanden, ten noordwesten van Phuket. De eilanden staan bekend als een top duiklocatie. Duiken is absoluut fantastisch.

U duikt onder bij de prachtige riffen, zachte koralen, waaierkoralen en een enorme diversiteit aan marine leven, waaronder grote pelagische vissen als manta`s en walvishaaien!

De Similans worden gekaraktiseerd door enorme rotspartijen, je zwemt er tijdens je duik tussendoor. De koralen zijn fantastisch. Het kristalheldere water zorgt voor een perfect zicht onder water. Allen op de Similans zou je al twee weken kunnen duiken. De mooie baaien en ondiepe lagunes zijn perfecte snorkelplekken en, je kunt er heerlijk relaxen!

De mooie eilanden Koh Bon en Koh Tachai behoren bij het Surin Nationaal Marine park. Door de geisoleerde ligging heb je een grote kans op ontmoetingen met mantas en walvishaaien! Koh Tachai bestaat uit een serie van koraaltorens en rotsen. U vindt hier een grote varieteit aan waaierkoralen, haarsterren en anemonen. Grote Napoleon vissen en barracudas (yellow tail) doorkruizen de scholen met rifvissen. Koh Bon is een fantastische duikstek, bekend om ontmoetingen met walvishaaien, mantas en haaien. U vindt duizenden rifvissen, octopus en sepias. De koralen, hard en zacht, maken het plaatje compleet!

5 graniet eilanden vormen de befaamde duikstek Richelieu Rock. Gelegen in het Surin Marine park, ten noorden van Similan op 7 km afstand van de Birmeese grens. Op de tropisch groene eilanden vindt u prachtige kleine baaien en een kristalhelder water rondom!

De Surin eilanden staan bekend als broedplaats voor schilpadden. De eilanden zijn de plaats voor een nachtduik. Naast schildpadden, komt u er roggen, krab, garnalen en rifhaaien tegen. De koraaltuinen kenmerken zich door anemonen, sponsen, een diversiteit aan harde koralen en grote clams.

Overdag is dit een goede plek voor de grote vis! Richelieu Rock is een van de beste plaatsen ter wereld om walvishaaien te zien en is tevens een van de beste duikstekken van Thailand! Deze enorme granietrots wordt omringd door koraaltorens die volledig begroeid zijn met harde en zachte koralen. Een perfecte wandduik! Het marine leven is bijzonder rijk. Zeldzame zeepaardjes, roggen, en scholen met rifvis Door een verbinding naar open zee vindt je hier tevens veel pelagische vissen als tonijn, barracuda`s en baarzen.

(Duik)excursies en cursussen:

  • 3 dagen duiken vanaf 300
  • 5 dagen duiken vanaf 510
  • 8 dagen duiken vanaf 650
  • PADI Open Water cursus vanaf 430
  • PADI Advanced cursus 485

Inclusief:

  • Retourvluchten vanaf Schiphol (Cathay Pacific, ArkeFly, Singapore-, Malaysia- of Thai Airlines), Dusseldorf (Air Berlin) of Brussel (JetAir) naar Phuket in standaard klasse, indien niet mogelijk, is een hoger tarief van toepassing
  • Luchthavenbelasting (en eventuele lokale vliegbelastingen)
  • Alle transfers luchthaven-accommodatie-luchthaven
  • Diensten van onze lokale agent/host(ess)
  • 7 nachten in accommodatie o.b.v. logies (ontbijt inbegrepen in bootduiken)
  • Zekerheid van een ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten bedrijf



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

SeaBees Palm Garden Khao Lak 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail