Palm Beach Resort **
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Palm Beach Resort

**

Palm Beach Resort Met de golf van Thailand aan de oostkant en de Andaman Zee aan de westkant beschikt Thailand over fantastische duikmogelijkheden. Maar ook voor de niet-duiker heeft het land veel te bieden. De rijke erfenissen uit het verleden, de prachtige natuur, parelwitte stranden en azuurblauwe zee maken Thailand een fascinerende bestemming.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging

Koh Lanta ligt ongeveer 70 kilometer ten zuiden van Krabi. Op ca 4,5 uur reizen van Phuket. Je vliegt aan op Phuket en vanaf daar verzorgen we een transfer naar het Lanta Palm Beach Resort. Het resort ligt op Pra Ae (long beach). De duikschool Palm Beach Divers ligt op het terrein van het resort.

Accommodatie

Lanta Palm Beach Resort bevindt zich op Lantas langste en, natuurlijk discussieerbaar, mooiste stuk strand. Het 3 kilometer lange witte zandstrand heeft men toepasselijk Long Beach genoemd. Er zijn legio leuke, rustieke barretjes en restaurants.

De eigenaar en zijn familie runnen dit resort al 15 jaar en zorgen ervoor dat je je al snel thuis voelt. Lanta Palm Beach heeft 3 soorten kamertypes:

Basic A/C room

Deze zeer eenvoudige kamer is een standaard airco bungalow. Er is een kledingkast, een toilettafel met spiegel en buiten op de veranda staan 2 stoeltjes.

De simpele kamers zijn voorzien van een badkamer met warm en koud stromend water, wastafel met spiegel en een toilet. Deze kamers zijn beschikbaar met een 2 persoonsbed of 2 een persoonsbedden. Verwacht hier geen luxe.

Super Luxurious Bungalow

Deze bungalows zijn groter dan de Basic A/C room. De bungalows zijn voorzien van airco, koelkast, satelliet-tv, ruime kasten, studeertafel met stoel en toilettafel met spiegel. Ook heeft deze bungalow een ruime badkamer met warm en koud water en een toilet. Deze kamers zijn alleen beschikbaar met een 2 persoonsbed. Er is een royaal terras met 2 zitjes.

Family Super Luxurious Bungalow

Deze bungalows hebben dezelfde faciliteiten als de Super Luxurious Bungalows maar zijn ruimer en zijn voorzien van 2 twee persoonsbedden. Alle kamers hebben vanaf het terras in meer of mindere mate uitzicht op zee en staan op minder dan 1 minuut van het strand. Het restaurant en de barretjes staan wel allemaal direct op het strand.

Faciliteiten

Het resort heeft een receptie, tour-office, internet shop, mini-market, motor verhuur, auto verhuur, stoel verhuur voor het strand en wasservice. Ook kan je lekker genieten van een heerlijke Thaise massage. Wil je na je verblijf in het Lanta Palm Beach Resort zelf nog rondreizen in Thailand dan is het hotel je graag van dienst met advies en eventuele reserveringen. Het resort heeft een goed restaurant met heerlijke Thaise en Europese gerechten. Natuurlijk kun je ook wat gaan eten of drinken in een van de vele gezellige restaurantjes en barretjes langs het strand. Geniet van een heerlijk drankje terwijl je de zon in de zee ziet zakken.

Bijzonderheden

Op Koh Lanta is naast duiken nog veel meer te doen. Zo kun je een olifantentrip te maken of tijdens een Thaise kookcursus leren hoe je al die heerlijke gerechten maakt. Of wat dacht je van: yoga of een yoga cursus, een kleine jungle trektocht, een bezoek aan de Mai Kaew grot, paardrijden, cursus Thaise massage of catamaran zeilen. Koh Lanta is een plek met vele mogelijkheden waar je je geen moment hoeft te vervelen.

DIVING HOLIDAYS



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail