Hotel: Theptharo Lagoon Beach Resort
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Hotel: Theptharo Lagoon Beach Resort


Hotel: Theptharo Lagoon Beach Resort

Het Theptharo Lagoon Beach Resort ligt direct aan het strand en is omringd door schaduwrijk lagune. Theptharo Lagoon Beach Resort biedt de ideale vakantie in een paradijs.

Ligging

Het resort is direct gelegen aan het strand waar u kunt genieten van het spectaculaire uitzicht. In de buurt zijn vele lokale activiteiten en dicht bij het centrum van Khao Lak. Vanaf het centrum van khao Lak is het slecht een uur rijden naar het international airport in Phuket.

Faciliteiten

Het resort heeft een restaurant met uitzicht op de Andaman Zee en ligt aan het kilometer lange zandstrand, het hotel heeft ook een beachside schuwrijke tuin met pijnbomen en palmbomen.

Kamers

Het hotel heeft mooie kamers en elke kamer is voorzien van zeezicht, groot balkon, minibar en koelkast, satelliet tv, IDD telefoon, airconditioning, roomservice. De kamers zijn van alle faciliteiten voorzien.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail