Hotel: Similana Resort
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Hotel: Similana Resort


Hotel: Similana Resort

Het Similana Resort is gelegen in Khao Lak Beach, is een mooi 3 sterren hotel gelegen aan de zee en vlakbij Khao Lak. Het resort heeft een mooi, oneindig uitzicht met prachtige zeestranden waar u van ontspanning en comfort verzekerd bent.

Ligging

Het hotel is gelegen in Khao Lak in Thailand. Het resort is dichtbij de Andaman Zee. Vanaf Khao Lak is het ongeveer een uur rijden naar Phuket waar ook het internationaal airport is.

Faciliteiten

Het resort heeft een zwembad, verschillende bars en restaurants en in de buurt veel duikgebieden.

Kamers

De Deluxe Bungalow is ingericht in Thaise Stijl en hebben een eigen veranda met uitzicht op zee. Elke bungalow is voorzien van een telefoon, koelkast, minibar, airconditioning, bureau, douche en toilet.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail