Hotel: Palm Garden Resort
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Hotel: Palm Garden Resort


Hotel: Palm Garden Resort

Het Park garden Resort is een mooi hotel gelegen in Khao Lak en erg dichtbij het strand. De perfecte plek zowel degene die activiteiten wilt ondernemen of om lekker tot rust te komen op het strand.

Ligging

Het resort ligt dichtbij het centrum van Khao Lak dat is omgeven door bergen, en erg dicht bij het strand is. Vanaf het centrum van Khao Lak is het slechts 1 uur rijden naar het international airport in Phuket.

Faciliteiten

Het is mogelijk om in dit mooie resort te trouwen, een prachtige lokatie. Ook heeft het resort gedacht aan de zakelijke gasten daarom is er een business centre aanwezig. Het hotel heeft verschillende thema avonden om te dineren in het restaurant. Het hotel heeft een zwembad en is omlegen door mooie tuinen en zeer dicht bij het strand en centrum van Khao Lak.

Kamers

Het resort heeft mooie kamers volledig met vele faciliteiten. De kamers hebben een prachtig uitzicht. De kamers hebben een badkamer, 2 bedden of 1 2 persoonsbed.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail