Hotel: Orchid Beach Resort
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Hotel: Orchid Beach Resort


Hotel: Orchid Beach Resort

Het Khao Lak Orchid Beach Resort is een mooi resort in koloniale stijl met prive-strand en unieke omgeving. Het hotel heeft een prachtige ligging en perfect voor degene die tot rust willen komen of willen geniet van de mooie natuur.

Ligging

Het resort ligt nabij Khao Lak National Park en dichtbij het centrum van khao Lak. Het hotel ligt op loopafstand van het strand. Vanaf het centrum van Khao lak is het slechts een uur rijden naar het international airport in Phuket.

Faciliteiten

Het hotel heeft en zwembad met jaquzzi en een kinderzwembad, ook heeft het resort een zwembad speciaal voor volwassenen. Het hotel heeft een prachtige tuin, een bar en restaurant aan het strand, een spa waar traditionele massages en spabehandelingen worden gegeven, een fitness ruimte, een bibliotheek, een internetruimte en een vergaderzaal.

Kamers

Het resort bestaat uit 78 ruimte kamers. De 2 deluxe kamers zijn mooie kamers van 40 vierkante meter groot en goed ingericht. De kamers hebben of 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed en beschikken over een grote badkamer met aparte douche en bad.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail