Hotel: Mukdara Beach Resort
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Hotel: Mukdara Beach Resort


Hotel: Mukdara Beach Resort

Het Makdura Beach Villa en Spa Resort is een mooi 4 sterren hotel gelegen aan het mooie strand van Khao Lak. Het hotel heeft meer dan 16 hectare prachtige tuinen.

Ligging

Het hotel ligt op slechts 1 uur rijden van het Phuket International Airport en is 5 minuten van het centrum van Khao Lak vandaan.

Faciliteiten

Het hotel heeft de volgende faciliteiten: - autoverhuur en vervoer service - wisselkantoor - arts - wasservice - bibliotheek - kleermaker - toegankelijk voor rolstoelgebruikers - kids corner - mogelijkheid tot windsurfen, kajakken op zee en strand volleybal - excursies - beveiliging van 24 uur Het hotel heeft ook een eigen spa met 2 suites met stoombad, jaquzzi en buitendouche. Het hotel verzorgt verschillende soorten massage arrangementen. Voor de zakelijke gasten heeft het hotel een business centrum.

Kamers

De standaard tweepersoonskamer is een 45 vierkante meter grootte kamer met een grootte badkamer en uitzicht op de mooie tuinen.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail