Hotel: Kuraburi Greenview Resort
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Hotel: Kuraburi Greenview Resort


Hotel: Kuraburi Greenview Resort

Karaburi Greenview Resort is gelegen langs de schilderachtige Phuket-Ranong Coast Highway en omgeven door tropisch regenwoud van Phang-Nga. Het resort is de perfecte plek voor een uitje buiten de stad.

Ligging

Het Karaburi Greenview Resort is gelegen naast het tropische regenwoud van Phang-Gna en een uur verwijderd van Phuket waar ook het international airport ligt.

Faciliteiten

Het resort heeft een restaurant, bar, zwembad, Spa, vervoer, 24 uur internet beschikbaar vanuit de kamer toegankelijk, FAX en internationale telefoondiensten en fietsen en motoren te huur.

Kamers

Alle bungalows op het resort zijn gebouwd in een natuurlijke omgeving. De bungalows zijn voorzien van airconditioning en er is nagedacht bij het bouwen van de bungalows aan de natuur en de bossen rondom het hotel, hierom zijn alle bungalows gebouwd van natuurlijke materialen. In de bungalows zit een koelkast, airconditioning, douche, telefoon, thaise televisie zenders, koelkast, dvd, haardroger en een minibar.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail