Hotel: Khaolak Sunset Resort
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Hotel: Khaolak Sunset Resort


Hotel: Khaolak Sunset Resort

Khao Lak Sunset Resort biedt de perfecte plek voor degene die afzondering zoeken van de stad en graag omgeven willen zijn door strand en tropische wouden. Dit resort is een mooie plek om heerlijk tot rust to komen.

Ligging

Het hotel ligt dichtgelegen bij Khao Lak waar veel leuke winkeltjes zitten. In de buurt is veel te zien en het gebied is omlegen door bergen. Het resort ligt dicht bij het strand en vanaf het centrum van Khao Lak is het slechts een uur rijden naar het international airport in Phuket.

Faciliteiten

  • meetingroom
  • overdekt terras
  • restaurant
  • vergaderzalen
  • zwembad
  • spa
  • restaurant met zeegerechten

Kamers

Elke kamer heeft een kingsize bed of een queen-sized tweepersoonsbed, een minibar, een grote en moderne badkamer, airconditioning, televisie, telefoon, voldoende kastruimte en roomservice.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail