Hotel: Khaolak Mohin Tara
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Hotel: Khaolak Mohin Tara


Hotel: Khaolak Mohin Tara

Het KhaoLak Mohin Tara hotel is een mooie 2 sterren hotel in het plaatsje Khao Lak. Khao Lak biedt een oase van ontspanning met combinatie van tropische bossen en een mooie accommodatie aan het strand.

Ligging

Khao Lak ligt ten noorden van het eiland Phuket. Het resort word omarmd door 3 nationale parken en omringt door heuvels. In het binnenland is het landschap erg mooi met tropische regenwouden en watervallen. Vanaf Khao Lak is het slecht 1 uur rijden naar het international airport in Phuket.

Faciliteiten

Het hotel heeft 2 zwembaden en een speciale duik pool waar gasten kunnen leren duiken. Het hotel heeft Wi-Fi, joging mogelijkheden, restaurant en ee vergaderzaal. Ook heet heeft hotel een spa waar thaise massages worden gegeven.

Kamers

Het hotel beschikt over 46 kamers in verschillende stijlen. Elke kamer is voorzien van airconditioning, televisie, computer, kluisje, koelkast, kaptafel, waterkoker en een douche.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail